Arnold Schwarzenegger pregăteşte două mari reveniri după rolul din „Terminator: Genesis” VIDEO

image
Arnold Schwarzenegger (67 de ani)foto: AP

Pe 1 iulie, în SUA, va avea premiera continuarea celebrei pelicule „Terminator”, „Terminator: Genesis”, însă aceasta nu este singura surpriză pe care o pregăteşte Arnold Schwarzenegger.

La 67 de ani, fostul Guvernator al statului California s-a întors cu chef de muncă şi mai fresh ca nicioadată pe platourile de filmare. Pentru că rolul din “Terminator” nu este singura continuare pe care o va pregăti, mai având încă două mari surprize pentru fanii lui.

Actorul Arnold Schwarzenegger a anunţat că va reveni cu două continuări ale unor filme celebre. Primul dintre acestea este rolul lui Julius Benedict din “Twins” (1988), iar filmul se va numi “Triplets” şi va juca din nou alături de Danny DeVito (71 de ani, în rolul lui Vincent Benedict) şi Eddie Murphy (54 de ani).

Tot în pregătire Arnold mai are şi o continuare a filmelor din seria Conan, cu care a dat lovitura în 1982 şi 1984. Actorul va intra din nou în pielea lui Conan distrugătorul, însă nu s-a anunţat când vor începe filmările.

Din 3 iulie, revine cu rolul vieţii lui

Anul acesta Arnold revine cu o poveste care a făcut istorie de-a lungul anilor. „Terminator: Genesis”, filmul adus în cinematografe de RoImage 2000  şi are o nouă poveste captivantă şi plină de noutăţi. John Connor (Jason Clarke), liderul rezistenţei oamenilor, îl trimite pe sergentul Kyle Reese (Jai Courtney) înapoi în 1984 ca să o protejeze pe Sarah Connor (Emilia Clarke) şi să se asigure că omenirea va avea un viitor paşnic.

Însă lucrurile iau o întorsătură neaşteptată şi se creează o fractură în linia temporală. Astfel, Reese se trezeşte într-o versiune nouă a trecutului care îi este necunoscută, unde are aliaţi surprinzători, inclusiv pe Gardian (Arnold Schwarzenegger), inamici periculoşi, dar şi o nouă misiune: să reseteze viitorul. Acţiune şi suspans într-un nou film cu “Terminator”.

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (1) jpg
Dorian Popa
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image jpeg
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg
cristina rus accident 2 JPG
daniel onoriu jpg