Artiştii «Rock the City» au cerinţe bizare: prosoape negre, veselă din porţelan sau storcător de fructe

Ultima actualizare:
Judas Priest
Judas Priest

Festivalul Rock the City va aduna în Capitală 35.000 iubitori de muzică rock şi heavy metal. Deja organizatorii se pregătesc cum se cuvine, pentru ca Judas Priest, WhiteSnake şi The Prodigy să vină în România.

Băieţii de la The Prodigy vor sosi pe scena festivalului pe 1 iulie, pentru a patra oară în România. De fiecare dată, ei ne surprind cu o serie de cerinţe care, la prima vedere, ai spune că nu se potrivesc deloc stilului cu care s-au consacrat.

Mâncare vegetariană, storcător de fructe, orice tip de mâncare servită în veselă din porţelan, neapărat cu tacâmuri de metal. Acestea sunt doar câteva dintre cerinţele lor pentru backstage, înaintea concertului.

Judas Priest

Mike Mechanics
Mike Mechanics

De asemenea, ei doresc ca scena să fie acoperită cu o mochetă specială de culoare gri sau neagră. Măsurile de securitate în jurul locaţiei nu vor avea nimic în comun, dar aceştia au declarat că nu vor tolera niciun fel de agresivitate din partea agenţilor de securitate.

Pentru a doua zi de festival, componenţii trupei Mike and The Mechanics, împreună cu Mike Rutherford (fondatorul Genesis) vor sosi la Bucureşti pentru prima dată.

Aceştia au cerut ca în backstage să aibă la dispoziţie prosoape negre şi o lumină difuză în camerele special amenajate pentru ei. Tot la capitolul securitate, aceştia au cerut ca agenţii de securitate să fie prietenoşi cu publicul şi să nu fie agresivi.

Mike Mechanics

Papa Roach
Papa Roach

Cea de-a treia zi de festival se anunţă incendiară la propriu. Băieţii de la Judas Priest vor avea prevăzute în show-ul lor efecte speciale, îmbinate cu elemente pirotehnice de mare efect. Laserele speciale vor fi la mare căutare pe scena Rock the City în timpul concertului Judas.

Ca o antiteză faţă de The Prodigy, cei de la Sabbaton au solicitat pentru Bucureşti pizza şi sandwich-uri mari de tip american pe care le vor gusta înaintea show-ului. O altă formaţie, sosită pentru prima data în România, Papa Roach, va avea două camere în backstage: una pentru artişti şi două alocate band-ului.

Papa Roach


    Papa Roach
Papa Roach

Nici trupele româneăti nu se lasă mai prejos, în cele trei zile, îi vom asculta pe cei de la Trooper, Vodoo, The Monarchy şi Metrock.

Biletele pentru Rock the City sunt puse în vânzare în eclusivitate în reţeaua Eventim, prin magazinele Domo, Germanos, Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi online pe www.eventim.ro.

image
image
image
image
image
image
Dana Săvuică și-a arătat noii sâni pe Instagram
Carmen a vizitat Sky Views Observatory, un complex amenajat la etajul 53 al unui zgârie nori de lângă Burj Khalifa
andreea banica lucian mitrea7 png
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png