Aşa îl aşteaptă pe Moşul starurile de la Hollywood! Cum și-au decorat casele Katie Holmes și familia Beckham

image
Jamie Foxx

Parcă se aud clopoţeii de la sania Moşului, în văzduh! Şi pentru că la Hollywood, Crăciunul înseamnă bucurie, iar familiile se adună în jurul brazilor, poate pentru prima oară de-a lungul întregului an, casele starurilor s-au primenit în straie de sărbătoare.

Crăciunul este sfânt pentru toată lumea! Chiar dacă 2020 a fost un an greu pentru întreaga planetă, Sărbătorile de iarnă descreţesc frunţile tuturor. Iată cum îl aşteaptă pe Moşul celebrităţile internaţionale! 

image
Britney Spears

Jamie Foxx. Actorul de 53 de ani şi-a surprins vecinii încă de acum o săptămână cu luminiţele instalate pe vila lui de 13 milioane de dolari, din Hidden Hills, California. Jamie Foxx are o avere de 199 de milioane de dolari şi a cumpărat casa în 2010. Între 2013 şi 2019, el a avut o relaţie secretă cu Katie Holmes, dar în acest an va petrece Crăciunul alături de cele două fiice ale lui, Corinne, de 26 de ani, şi Annalise, de 11 ani. Foxx a împlinit 53 de ani la 13 decembrie şi şi-a luat concediu chiar de ziua lui pentru a pregăti casa de Sărbători.

image
Britney Spears, 39 de ani, le pregăteşte în fiecare an câte o surpriză celor doi copii ai ei

Britney Spears. Cântăreaţa de 39 de ani trăieşte intens fiecare Crăciun pentru că îi aminteşte de copilărie.

image
Zendaya Coleman

Ea şi-a umplut vila de 7,4 milioane de dolari din Los Angeles cu luminiţe colorate şi abia aşteaptă să îi primească în vizită pe cei doi copii pe care îi are din căsnicia cu Kevin Federline. Sean Preston, 15 ani, şi Jayden James, de 14 ani, nu ratează nici un prilej de a sărbători venirea Moşului împreună cu mama lor, care are o avere de 115 milioane de dolari.

image
Zendaya Coleman, 24 de ani, ştie cum să îl aştepte pe Moşul

Zendaya Coleman. Prinţesa Disney în vârstă de 24 de ani a dat lovitura în 2017 cu rolul din filmul ”Omul Păianjen: Întoarcerea acasă”. Zendaya Maree Stoemer Coleman şi-a început cariera ca fotomodel, a devenit apoi actriţă Disney şi a recunoscut recent că încă se mai simte copil.

image
Katie Holmes

Ea şi-a decorat vila de 3,97 milioane de dolari din cartierul exclusivist Encino, din Los Angeles, California, cu luminiţe colorate. Zendaya are o avere de 15 milioane de dolari, dar este deja un nume greu la Hollywood.

image
Katie Holmes, 42 de ani, a pregătit locuinţa de 4 milioane de dolari, din Calabasas, pentru Sărbătorile de iarnă

Katie Holmes. Actriţa a intrat deja în spiritul Crăciunului. Katie Holmes, care a fost măritată cu Tom Cruise între 2006-2012, iubeşte Crăciunul pentru că cel de al doilea nume al ei e ”Noelle”.

image
David şi Victoria Beckham

Ea şi-a împodobit vila de 4 milioane de dolari din Calabasas, cu luminiţe şi va petrece Sărbătorile alături de fiica ei Suri (14 ani) şi de părinţii ei. Holmes are o avere de 25 milioane de dolari şi a împlinit 42 de ani la 18 decembrie.

image
David şi Victoria Beckham au împodobit casa din Cotsworld cu luminiţe încă din data de 4 decembrie

David şi Victoria Beckham. Crăciunul e sfânt în familia Beckham. În acest an întreg clanul va petrece Sărbătorile de iarnă la cabana de 6 milioane de dolari, din Cotsworld, Marea Britanie. David Beckham, 45 de ani, are o înălţime de 1,8 metri şi e însurat din 1999 cu Victoria Beckham.

image
David şi Victoria Beckham au împodobit casa din Cotsworld cu luminiţe încă din data de 4 decembrie

Are o avere de 450 de milioane de dolari şi patru copii, pe: Brooklyn, 21 de ani, Romeo, 18 ani, Cruz, 15 ani, şi Harper, 9 ani. Ei au împodobit casa cu luminiţe încă de pe 4 decembrie.

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
premiul nobel pentru fizica 2022 jpg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda