Aşa îşi păcălea Robbie Williams iubitele ca să le bage în pat

Ultima actualizare:

A venit vremea confesiunilor! La 41 de ani, britanicul Robbie Williams recunoaşte că a minţit toată viaţa în legătură cu dimensiunile bărbăţiei lui. În realitate, este foarte slab dotat.

Din 2010, Robbie este căsătorit cu actriţa americană Ayda Field, care i-a dăruit doi copii: pe Theordora, de trei ani, şi pe Charlton, de 11 luni. Şi pentru că în sfârşit s-a cuminţit, el a recunoscut public pentru „The Sun” că are un penis foarte mic. „Le-am spus fostelor iubite că penisul meu nu este mic şi că e o iluzie optică din cauza pulpelor groase. Altora le-am zis că au nevoie de ochelari. Minţeam cu neruşinare: adevărul este că penisul meu e foarte mic! Dacă aveam în plus doi centimetri jumătate m-aş fi făcut nudist. Dar nu am, aşa că stau îmbrăcat”.

Robbie vrea să se apuce serios de televiziune şi are câteva proiecte în acest sens. Însă nu intenţionează nici în ruptul capului să apară în vreo scenă nud. „Filmat din spate mai merge cum mai merge, dar din faţă nu vreau ca lumea să aibă nevoie de binoclu când se uită la televizor”, a glumit Robbie.

În cadrul interviului a recunoscut că soţia lui de 36 de ani, Ayda Field, nu s-a plâns niciodată în privinţa acestui handicap. Ba, din contră, îl laudă pentru că ştie cum să facă fericită o femeie.

Enrique Iglesias: «Sunt cel mai slab dotat»

Enrique Iglesias (40 de ani) a recunoscut că nu seamănă deloc cu celebrul lui tată. În 2009, a declarat public că are „biluţe mici care atârnă foarte jos” şi doi ani mai târziu a punctat că are penisul foarte mic. Asta nu l-a împiedicat să strângă o avere de 85 milioane de dolari (330,2 milioane lei). 

Click! spune

  • Nume real: Robert Peter Williams
  • Locul naşterii: Stoke-on-Trent, Staffordshire, Anglia
  • Avere: 200 de milioane $ (777 milioane lei)
  • Membru “Take That”: 1990-1995 şi 2009-2012
  • A cântat în România: 17 iulie 2015

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net