Așchia nu sare departe de trunchi! Cât de frumoși sunt copiii lui Megan Fox și Brian Green

Ultima actualizare:
Megan Fox a ieșit la plimbare cu cei trei copii și soțul său
Megan Fox a ieșit la plimbare cu cei trei copii și soțul său

Pandemia de coronavirus face ravagii în întreaga lume, peste 1,3 milioane de oameni fiind infectați cu noul virus. Sute de mii de persoane au decis să se autoizoleze la domiciliu pentru a preveni răspândirea bolii, iar proiectele multor vedete de la Hollywood au fost suspendate din cauza epidemiei. Actorii au avut de suferit, filmările pentru pelicule fiind amânate pe termen nedeterminat. Cei mai inventivi dintre ei au găsit totuși modalități de a profita de timpul liber și de a se menține optimiști. Acesta este și cazul frumoasei actrițe Megan Fox, care a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles alături de familie.

Pandemia COVID-19 i-a speriat pe cei mai mulți dintre oameni, care au decis să respecte cu strictețe regulile impuse de autorități. În Statele Unite ale Americii situația nu este una deloc roz, peste 200.000 de persoane fiind infectate cu noul virus, însă unii continuă să se încumete să părăsească locuințele pentru a desfășura diferite activități. 


    Megan Fox a ieșit la plimbare cu cei trei copii și soțul său Foto profimedia
Megan Fox a ieșit la plimbare cu cei trei copii și soțul său Foto profimedia

Megan Fox și soțul ei, Brian Austin Green nu au mai suportat autoizolarea și au decis să iasă din casă pentru a mâna în oraș și a se plimba puțin. Escapada lor a fost surpinsă de către fotoreporterii de peste Ocean. Alături de cei doi soți se aflau și copiii lor, Ransom, Noah și Journey. Judecând după fotografii, Megan nu se îngrijorează prea mult în ceea ce privește epidemia, iar toți membrii familiei păreau extrem de relaxați. Copiii s-au bucurat de razele soarelui și au alergat, în timp ce Megan și Brian au mâncat cu pofta din produsele achiziționate de la un restaurant din zonă. Micuții seamnănă izbitor cu cele două vedete, semn că așchia nu sare departe de trup, iar carisma este o trăsătură de familie! 

image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
oscar2020 al pacino jpeg
drinks 2578446 1920 jpg
gabriela cristea si marcel toader jpg
deva cassel instagram jpg
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el