Aşchia nu sare departe de trunchi! Ce fiice frumoase au Uma Thurman şi Andie MacDowell

Uma Thurman alături de fiica sa
Uma Thurman alături de fiica sa

Se spune că aşchia nu sare departe de trunchi, iar această zicală se potriveşte de minune în cazul fiicelor Uma Thurman şi a lui Andie MacDowell. În floarea vârstei, de o frumuseţe răpitoare şi cu norocul de a moşteni talentul actoricesc al părinţilor, aşa pot fi descrise Maya Hawke şi Margaret Qualley, cele două care au făcut furori pe covorul roşu la premiera filmului “Once Upon a Time”, regizat de faimosul şi uneori, bizarul, Quentin Tarantino.

Maya Hawke a furat toate privirile şi a fost preferata fotografilor la premiera peliculei” Once Upon a Time”, regizată de nimeni altul decât bunul prieten al mamei sale, Quentin Tarantino. Tânăra seamănă izbitor cu eroina seriei” Kill Bill”, având acelaşi păr blond, zâmbetul şiret, pomeţii proeminenţi şi privirea pătrunzătoare a femeii care a făcut istorie cu rolul interpretat în filmul „Pulp Fiction”.

Fiica Umei Thurman este de o frumuseţe răvăşitoare
Fiica Umei Thurman este de o frumuseţe răvăşitoare

Mai mult decât atât, ea nu a moştenit doar frumuseţea mamei sale, ci şi dragostea faţă de tot ceea ce înseamnă lumea cinematografică. Tânăra a jucat deja în serialul „Stranger Things”, dar şi în adaptarea „Little Women”, difuzată la BBC. Talentul ei va putea fi admirat şi în filmul” Once Upon a Time”, acolo unde va da viaţă unei membre a clanului Manson, care a terorizat Statele Unite ale Americii în anii 1968-1969.

Andie Macdowell alături de fiica sa, Margaret Qualley
Andie Macdowell alături de fiica sa, Margaret Qualley

Fiica Umei Thurman, pe nume Maya Hawke, are doar 21 de ani, însă dovedeşte că frumuseţea sa este una atemporală. Şi-a făcut apariţia pe covorul roşu din Los Angeles purtând un corset alb din satin şi o pereche de de pantaloni negri, precum şi nişte  pantofi cu un toc ameţitor, relatează mirror.co.uk. Corestul alb i-a scos în evidenţă pieptul voluptos, iar ţinuta deşi una simplă, nu a putut fi trecută cu vederea.

O altă prezenţă feminină care s-a bucurat de aprecieri a fost fiica lui Andie MacDowell, Margaret Qualley. Tânăra de 24 de ani reaminteşte de Andie în tinereţe, având aceiaşi ochi exoftalmici, de o culoare hipnotizantă. Margaret joacă de asemenea în pelicula “Once Upon a Time”, fiind o prezenţă obişnuită pe platourile de filmare.

Andie Macdowell hipnotizează cu ochii exoftalmici de culoarea mării
Andie Macdowell hipnotizează cu ochii exoftalmici de culoarea mării

Uma şi Andie au radiat de fericire atunci când le-au privit pe fiicele lor pozând în faţa aparatelor de fotografiat şi cu siguranţă s-au simţit mândre de faptul că pasiunea pentru actorie va fi dusă mai departe de către acestea.

Citeşte şi

Ce fată frumoasă are Johnny Depp! Seamănă leit cu Vanessa Paradis în tinereţe

Uma, ce faţă îmbătrânită ai!

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
FotoJet jpg
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg