Au trecut doi ani de la moartea lui Michael Jackson. Lasă-i un mesaj! - VIDEO

Ultima actualizare:

Michael Jackson a decedat în prorpia casă după ce medicul său personal, Conrad Muray, i-a administrat o serie de medicamente menite a-l ajuta să doarmă. Regele Muzicii Pop nu s-a mai trezit din acel somn, din păcate.

O lume întreagă a plâns când faimosul artist a trecut în nefiinţă, mai ales că anunţase o revenire puternică prin intermediul albumului "This Is It". Regele muzicii pop se pregătea să susţină un maraton de concerte în Londra pe 02 Arena, însă nu a mai apucat.

Michael s-a născut la 29 august 1958, fiind al şaptelea copil al familiei Jackson.

A debutat în 1964, alături de fraţii săi, în formaţia The Jackson 5, ca principal vocalist, fiind cel mai tânăr membru. Cariera solo a început-o în 1971, în timp ce încă era membru al formaţiei.

Timp de patru decenii, muzica lui Michael a fost ascultată în întreaga lume de către foarte mulţi oameni, de toate vârstele. Totodată, el a fost  recunoscut ca fiind cel mai de succes artist din toate timpurile potrivit Guiness World Records.

Albumul Thriller (1982) rămâne cel mai vândut album din toate timpurile, iar Off the Wall (1979), Bad (1987), Dangerous (1991) şi HIStory (1995) se numără şi ele printre cele mai vândute albume din istorie.

În plan personal, existenţa Regelui muzicii pop a fost destul de tumultoasă.  Înfăţişarea lui Michael a suferit modificări încă din anii '70, devenind tot mai alb. Deşi a fost acuzat de pedofilie în 1993, ancheta penală a fost închisă din cauza lipsei de dovezi. A fost căsătorit de două ori şi este tatăl a trei copii, provocând mai multe controverse în legătură cu creşterea lor. În 2005, Michael Jackson a fost judecat şi găsit nevinovat într-un alt dosar de abuz sexual.

Încă de vineri, zeci de mii de fani, printre care şi români, au postat pe pagina oficială de internet a artistului mesaje omagiale.

"Draga Michael, aş putea scrie un milion de cuvinte şi toate ar însemna acelaşi lucru: eşti viaţa mea, te voi iubi mereu", scria ieri Ana Paula.

La rândul ei, românca Petruţa Stoica a scris şi ea: "Mi-e dor de tine şi de vocea ta! Îţi mulţumesc pentru moştenirea pe care ne-ai lăsat-o. România va fi mereu casa ta". Un alt mesaj postat pe site-ul Regelui muziciii pop, semnat "Dee" este scurt şi sugestiv: "Michael Jackson. Şi cu asta am spus totul".

În ciuda faptului că medicul Conrad Murray este acuzat de uciderea prin imprudenţă a lui Jackson, decesul Regelui muzicii pop este încă învăluit în mister.

Sora mai mare a lui Michael Jackson, La Toya (55 ani), susţine că Regele muzicii pop a fost ucis în urma unei conspiraţii ce urmărea obţinerea catalogului muzical în care se aflau peste 750.000 de melodii, potrivit presei internaţionale.

Click.ro vă propune să ne reamintim de Michael Jackson şi cei care doresc îi pot lăsa un mesaj post mortem în bara de comentarii de mai jos. Odihnească-se în pace!

image
image
image
image
image
image
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png