Avicii avea o iubită secretă! Mesajul dureros dezvăluit de aceasta

simeon stalpnicul png
Avicii dorea să întemeieze o familie alături de modelul Tereza KacerovaFoto Instagram

După tragica moarte a îndrăgitului DJ Avicii, sute de fani au dorit să îl omagieze pe rețelele de socializare, prin mesaje în care își prezentau sincerele condoleanțe, distribuiri cu renumitele sale melodii sau chiar poze pe care le aveau cu acesta, de la concerte. Mulți apropiați de-ai artistului au ținut să facă același lucru, moment în care a ieșit la iveală faptul că Avicii, pe numele său real Tim Bergling, avea o relație cu un model de origine cehă și dorea să întemeieze o familie alături de aceasta.

Modelul, pe nume Tereza Kacerova, a publicat pe Instagram un mesaj dureros în care își lua adio de la celebrul DJ, povestind cum cei doi discutaseră despre  întemeierea unei familii împreună. Tereza a susținut că pe timpul relației a dorit să țină totul departe de ochii curioși ai lumii, și că avea de gând să dezvăluie că formează un cuplu alături de Tim, abia atunci când ar fi rămas însărcinată cu copilul acestuia. Într-o scrisoare deschisă, care îi era destinată artistului, iubita acestuia a rupt tăcerea, descriind sentimentele grele cu care se confruntă. „Am vrut întotdeauna să țin relația noastră privată pentru că voiam să fie doar a noastră. Nu-mi doream să iau parte la nebunia lumii. Dar m-am gândit că dacă ar fi vreodată să dezvălui că formăm un cuplu, aș fi făcut-o atunci când aș fi rămas însărcinată cu copilul tău”, a dezvăluit aceasta în mesaj. Tereza a povestit, de asemenea, ce relație frumoasă avea Tim cu copilul pe care aceasta îl are dintr-o altă relație, Luka, publicând și un filmuleț emoționant care îi arăta pe cei doi în ipostaze tandre, asemenea unui tată cu fiul lui. „Mi-ai dat o brățară cu trei diamante. Unul pentru mine, unul pentru Luka și unul pentru tine”, a mai povestit aceasta.

simeon stalpnicul png
Avicii și Luka, copilul Terezei Foto Instagram

De asemenea, prin intermediul scrisorii, modelul a povestit că șocul prin care trece în aceste clipe de durere este imens, și și-a cerut scuze pentru toate momentele în care nu s-a comportat în relație, așa cum și-ar fi dorit. „Dragă Tim, mi-am petrecut ultimele zile așteptând să te trezești, așteptând ca cineva să-mi spună că asta este doar o glumă proastă”, și-a început aceasta elogiul la adresa DJ-ului. Tereza a mai publicat și imagini intime din viața de cuplu a celor doi, în completarea tristului mesaj.

Se vehiculează că Artistul Tim Bergling s-a sinucis, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate de-a lungul timpului, dar și din cauza faptului că se simțea mereu stresat și ducea o viață dezorganizată, nemaigăsindu-și pacea sufletească. Chiar și prietenii acestuia au prevăzut că urmează să moară, dat fiind faptul că avea probleme grave cu excesul de alcool, potrivit Mirror.

simeon stalpnicul png
Tim Bergling, împreună cu Tereza și Luka Foto Instagram
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Ion Hristescu png
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
Alertă Rosia Montana baraj Taul Mare
Ministrul german al Apărării Lambrecht a vizitat Odesa FOTO Profimedia
image
image
image
image
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png
cub andreea banica animat gif