Băieţi, tata lui Britney Spears îi caută iubit!

Ultima actualizare:

    Britney Spears vrea să se mărite cât mai curândFotografii: Photoland/Wenn/Guliver/Splashnews
Britney Spears vrea să se mărite cât mai curândFotografii: Photoland/Wenn/Guliver/Splashnews

Sunt într-o continuă ceartă! Jamie Spears, tatăl lui Britney Spears, îi caută înnebunit un nou iubit. Diva, de 34 de ani, este foarte supărată că este singură de prea mult timp. Cântăreaţa nu mai are răbdare.

Tatăl lui Britney nu acceptă ca fiica lui să se cupleze cu oricine. Orice iubit îşi face cântăreaţa trebuie să aibă aprobarea lui, scrie revista “Life & Style”, care citează o sursă apropiată. Numai că tatăl şi fiica nu cad deloc de acord în privinţa gusturilor. Britney vrea un “băiat rău”, ceea ce Jamie nici nu vrea să audă. El îşi doreşte să îi găsească un bărbat serios, care să semneze un contract de confidenţialitate.

Obligatoriu trebuie să se angajeze că nu va sufla o vorbă rea despre vedetă. Potrivit revistei mai sus amintite, tatăl divei face cercetări amănunţite privitoare la trecutul celui care acceptă să devină iubitul celebrei Britney Spears. Din această cauză, nu a reuşit să-i mai găsească un nou pretendent.

“Britney s-a săturat să mai fie singură. Din iunie, anul trecut, nu mai are iubit”, a spus sursa citată. Cântăreaţa s-a despărţit de ultimul ei iubit, producătorul de televiziune Charlie Ebersol (34 de ani), după nouă luni de relaţie. Oficial, despărţirea lor a fost cauzată de faptul că priorităţile fiecăruia dintre ei s-au schimbat în ultima vreme. În realitate, Britney şi Charles nu se înţelegeau bine. Ea a tot aşteptat ca el să o ceară în căsătorie. El nu s-a grăbit să facă acest lucru. Un prieten al artistei a spus că aceasta l-a lăsat fiindcă Ebersol nu concepea să renunţe la burlăcie.

A avut doar amorezi aprobaţi de tată

Jamie Spears (63 de ani) îi administrează fiicei şi averea de 185 milioane de dolari
Jamie Spears (63 de ani) îi administrează fiicei şi averea de 185 milioane de dolari

Britney Spears a fost măritată cu dansatorul Kevin Federline între 2004-2007, mariaj din care au rezultat copiii Sean Preston (10 ani) şi Jayden James (9 ani). Diva a avut toţi iubiţii aprobaţi de tată: Charlie Ebersol (2014-2015), David Lucado (2013-2014), Jason Trawick, între 2009-2013, Adnan Ghalib, din 2007 până în 2008.

image
image
image
image
image
image
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg