Basistul trupei Maroon 5 a părăsit temporar grupul după ce a fost arestat pentru violenţă domestică


    Mickey Madden, basist şi cofondator al trupei Maroon 5, a anunţat că părăseşte temporar grupul după ce a fost arestat pentru violenţă domesticăFoto twitter
Mickey Madden, basist şi cofondator al trupei Maroon 5, a anunţat că părăseşte temporar grupul după ce a fost arestat pentru violenţă domesticăFoto twitter

Mickey Madden, basist şi cofondator al trupei Maroon 5, a anunţat că părăseşte temporar grupul după ce a fost arestat pentru violenţă domestică, potrivit Variety.

El a spus că nu doreşte să le distragă atenţia colegilor de trupă. „Există lucruri pe care trebuie să le gestionez acum, aşadar am decis să părăsesc temporar Maroon 5”, a transmis Madden, în vârstă de 41 de ani, într-un comunicat. „În această perioadă, nu vreau să distrag atenţia colegilor mei de trupă. Le doresc tot binele”.

Madden a fost arestat pe 27 iunie acuzat că a fost violent cu partenera lui. El a fost eliberat pentru o cauţiune de 50.000 de dolari.

După arestare, un purtător de cuvânt al Maroon 5 a declarat presei: „Suntem devastaţi de aceste veşti dezamăgitoare. Pe măsură ce aflăm mai multe, privim asta foarte serios”.

În urmă cu două zile, trupa a anunţat noile date de turneu, serie de concerte care ar fi trebuit să înceapă în mai, amânată din cauza pandemiei. Turneul urmează să debuteze pe 15 iulie 2021.

Madden a mai fost arestat în 2016, după ce a fost acuzat că a oferit un flacon de cocaină unui bărbat într-un bar din New York, învinuire pe care a negat-o. Acuzaţiile au fost respinse şi el a fost obligat să lucreze o zi în folosul comunităţii.

Mickey Madden şi solistul Adam Levine sunt singurii membri fondatori rămaşi în grupul pe care l-au format cu Jesse Carmichael (clape, chitară) pe când erau adolescenţi, în Los Anegeles. Bateristul Ryan Dusick s-a alăturat trupei numite iniţial Kara’s Flowers în 1994. Grupul s-a destrămat pentru câţiva ani, timp în care Madden a urmat cursurile UCLA. Chitaristul James Valentine s-a alăturat apoi trupei şi a revenit sub numele Maroon 5.

Membrii trupei Maroon 5 nu i-au luat apărarea

Muzicianul Mickey Madden nu a găsit un umăr pe care să plângă la colegii lui de trupă, Adam Levine, Jesse Carmichael, James Valentine, Matt Flynn, PJ Morton și Sam Farrar. Un reprezentant al gruplui a declarat: ”Suntem profund dezamăgiți de această veste. Cu cât aflăm mai multe amănunte, cu atât vrem să vedem cum evoluează evenimentele. Deocamdată, lăsăm persoanele implicate să-și rezolve problemele”. Nu e prima oară când Mickey Madden are probleme cu legea. În ianuarie 2016, basistul originar din Austin, Texas, a fost arestat după ce i-a dat cocaină lui James Gubelmann, fostul iubit al Ivankăi Trump. La vremea aceea a scăpat doar cu efectuarea de serviciu în folosul comunității. Acum, Mickey Madden, celebrul basist al trupei Maroon 5 de ani de zile, care i-a fost mereu alături lui Adam Levine, a fost arestat pentru violență în cuplu.

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
Schengen FOTO Shutterstock
cub gabi bădălău png
inna sexy jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png