Bobbi Kristina, fiica luI Whitney Houston, dusă acasă pentru a muri liniştită. E în comă de cinci luni


    Whitney Houston şi Bobbi Kristina într-o imagine din 2011Foto: arhiva Click!
Whitney Houston şi Bobbi Kristina într-o imagine din 2011Foto: arhiva Click!

Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, se luptă pentru propria viaţă din luna ianuarie şi este internată în comă de când a fost găsită în cadă, inconştientă. Familia îşi doreşte însă să o ducă acasă, unde să poată să moară în linişte.

Bobbi Kristina este în comă din ianuarie, iar tatăl ei, Bobby Brown, şi întreaga familie au fost la căpătâiul fetei de 22 de ani. Deşi medicii au făcut totul pentru ea, fiica lui Whitney Houston nu şi-a revenit, iar familia a renunţat la a mai spera că va trece peste acest moment. 

"Vor să o ducă acasă, unde a stat cu mama ei. Vor să o înconjoare cu imagini cu Whitney. Vor să moară liniştită", a spus un apropiat al familiei, conform mirror.co.uk.

Familia îşi doreşte să o deconecteze de la aparate, dar tatăl ei se opune. El nu vrea să renunţe şi crede că Bobbi Kristina are încă şanse să îşi revină. 

Mama ei a murit în circumstanţe similare

Bobbi Kristin a fost găsită inconştientă în cadă la sfârşitul lui ianuarie, de către soţul ei, Nick Gordon. Ea fost dusă de urgenţă la spital, unde medicii au pus-o în comă indusă.

În urmă cu aproape trei ani, la 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, Whitney Houston, a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a dezvăluit faptul că artista s-a înecat, "în apă extrem de fierbinte", care avea o adâncime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreţei a reprezentat o "moarte accidentală prin înecare", iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat "o maladie cardiacă şi consumul de cocaină".

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al celebrei cântăreţe. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorţat în 2007.

Bobbi Kristina a devenit cunoscută publicului american la jumătatea anilor 2000 graţie reality show-ului "Being Bobby Brown", în care a apărut adeseori alături de părinţii ei.

Bobbi Kristina era foarte apropiată de mama ei, iar decesul acesteia a reprezentat o veritabilă tragedie pentru ea.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
cub raluca podea png
antonia sexy jpg
Shakira jpg
4 front doctorita spagara jpg
Bryan Johnson jpg
cub ioana ginghină png
image
image
image
image
image
image
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg