Bombă! Kevin Spacey i-a pus mâna pe penis unui prinţ

Ultima actualizare:

    Kevin Spacey a recunoscut că este homosexual după izbucnirea scandalului
Kevin Spacey a recunoscut că este homosexual după izbucnirea scandalului

Asta e culmea perversităţii! Kevin Spacey, 58 de ani, a fost acuzat de mai mulţi bărbaţi de hărţuire sexuală. Pe lista celor aproape 20 de persoane care l-au acuzat de hărţuire sexuală a apărut recent un nume sonot. Este vorba de Ari Behn, 46 de ani, fostul soţ al Prinţesei Märtha Louise, care a divorţat de aceasta în 2016. Iată ce i-a făcut Spacey!

Kevin Spacey i-a pus mâna pe penis şi i-a pipăit bărbăţia în timpul unei recepţii regale din 2007. Actorul de 58 de ani a profitat de un moment de neatenţie al prinţesei şi l-a pipăit pe sub masă pe soţul acesteia. L-a privit în ochi şi i-a cerut o ţigară. Scena a avut loc în timpul petrecerii organizate de casa regală norvegiană după decernarea Premiului Nobel pentru Pace. Într-un interviu acordat recent, Ari Behn a povestit detaliat cum s-a trezit hărţuit sexual de actorul care a prezentat evenimentul împreună cu actriţa Uma Thurman. „Am avut o conversaţie decentă şi s-a aşezat lângă mine, la masă”, a povestit Behn, de 46 de ani. „După cinci minute de discuţie, Spacey a zis: „Hei, hai să mergem la o ţigară!”. Apoi a strecurat mâna pe sub masă şi m-a pipăit pe testicole”. Behn este un nefumător convins şi a răspuns: „Ăăă, poate mai târziu!”.

simeon stalpnicul png

Scandalul care îl are în centru pe Kevin Spacey a izbucnit în luna octombrie când actorul din Star Trek Anthony Rapp a povestit cum a fost cât pe ce să fie violat de Spacey când avea doar 14 ani. După acest incident, alţi 15 bărbaţi au povestit incidente similare. Kevin Spacey a fost nevoit să recunoască faptul că are o altă orientare sexuală. Ari Behn a divorţat de Prinţesa Martha Louise în 2016, după 14 ani de mariaj. Ei au trei copii împreună: pe Maud Angelica, de 13 ani, Leah Isadora, de 11 ani şi Emma Tallulah de opt ani. În luna august 2016, cuplul princiar a anunţat despărţirea explicând că „relaţiile din familie s-au răcit în ultima vreme”. Prinţesa a publicat de atunci mai multe cărţi în care povesteşte întâlnirile ei extrasenzoariale cu îngeri şi serafimi. Behn a devenit scriitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net