Bono, salvat în ultima clipă de mascați din fața teroristului din Nisa

Ultima actualizare:

Rockstarul Bono a fost în mijlocul masacrului de Ziua Națională a Franței și a fost salvat din fața unui restaurant din Nisa de forțele antitero. Solistul de 56 de ani ai trupei U2 se relaxa pe terasă în momentul în care șoferul terorist accelera la volanul camionului morții.

Bono se afla pe terasa restaurantului „La Petite Maison” atunci când oamenii aflați pe străzile Promenadei din Nisa fugeau disperați din calea teroristului. Solistul servea masa alături de Christian Estrosi, fostul primar al Nisei, atunci când o femeie l-a prins le acesta de braț și au rupt-o la fugă.

Salvarea în acele clipe de panică a venit de la forțele de ordine care l-au recunoscut pe artist și l-au dus într-un loc mai sigur, în zona Pieței Massena. „La fel ca toți ceilalți, lui Bono i s-a spus să își pună mâinile deasupra capului și să rămână calm”, a povestit un martor.

Este a doua oară când Bono trăiește evenimentele îngrozitoare ale unui atentat în Franța. Anul trecut, ziua atentatului de la Teatrul Bataclan, Bono și U2 se aflau în Paris unde se pregăteau de un concert.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net