Brooklyn Beckham îşi sfidează părinţii cu zâmbetul pe buze! Ultima isprava a fiului lui David Beckham

image
Brookyn Beckham şi Hana Cross au ales să meargă la plajă şi să nu participe la un eveniment important din cadrul familiei Beckham

Brooklyn Beckham (20 de ani) este tânăr, neliniştit şi la un singur pas distanţă de a-şi scoate tatăl din minţi şi a-l supăra teribil. Fiul cel mare al Victoriei Beckham şi al lui David trăieşte o poveste de dragoste de dragoste interzisă cu un fotomodel şi sfidează sfaturile părinţilor săi. Iată care a fost ultima isparavă a fotografului aspirant şi cum a reuşit să îşi dezamăgească din nou părinţii care plătesc sume colosale pentru ca acesta să urmeze o facultate de artă la mii de kilometri departe de casă, tocmai în Statele Unite ale Americii.

Brooklyn Beckham, fiul cel mare al fostului fotbalist David Beckham, trăieşte o adolescenţă târzie şi face orice ca să îşi sfideze părinţii. Deşi în presa de peste Ocean a apărut o poveste neplăcută în care a fost implicat, lucru care l-a supărat teribil de tatăl său, se pare că Brooklyn nu se gândeşte la modalităţi de a ameliora dificultatea de comunicare pe care o are cu tatăl său, ci pare să caute modalităţi de a-i stârni şi mai tare furia.

image
David Beckham alături de o parte dintre invitaţii la botezul fiicei fratelui Victoriei Beckham

David Beckham a devenit foc şi pară după ce mai multe publicaţii au scris despre cearta monstruoasă pe care fiul său a avut-o, în incinta unui hotel de lux din Franţa, cu iubita sa, Hana Cross, după consumul exagerat de băuturi bahice. Fostul fotbalist a fost profund deranjat că astfel de relatări vor scădea din capitalul de imagine construit în ani de muncă de cei doi soţi, potrivit dailymail.co.uk.

image
Brookyn Beckham şi Hana Cross au ales să meargă la plajă şi să nu participe la un eveniment important din cadrul familiei Beckham Foto: Arhivă personală

În ciuda tuturor celor întâmplate Brooklyn este cât se poate de liniştit şi puţin dispus să accepte că poate relaţia cu Hana Cross nu este dintre cele mai bune pentru el. Mai mult decât atât, fiul cel mare al soţilor Beckham a încărcat o serie de forografii în care apare alături de iubita sa , pe o plajă don Malibu, ţinându-se în braţe şi sorbindu-se din priviri. Imaginile au fost încărcate în ziua în care restul familiei sale participa la botezul fiicei fratelui Victoriei Beckham. Aşadar, tânărul a preferat să petreacă timp în compania iubitei sale, pe plajă, decât să fie alături de ceilalţi membrii ai familiei la un eveniment important.

image
Brookly Beckham şi Hana Cross

Cine este Hana Cross?

Hana Cross este un model de succes, cu doi ani mai mare decât Brooklyn Beckam. Ea a semnat mai multe contracte, trei dintre ele cu niște agenții foarte importante în industria modei. Select Model Management, The Lions și Premium Models sunt doar trei dintre agențiile cu care modelul colaborează.

Citeste si

Cel mai cool cuplu al momentului! Cum își arată iubirea Brooklyn Beckham și Hana Cross

Fiul lui David Beckham s-a făcut model! Are doar 17 ani

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
bianca dragusanu png
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Incendiu la parcul industrial Tetarom din Cluj Napoca jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg