Bu-hu-hu, nu e glumiţă: «Greu de ucis» are fustiţă!

Ultima actualizare:

    Bruce Willis  a venit  însoţit de  asistentul personal
Bruce Willis a venit însoţit de asistentul personal

Campionul absolut al deghizărilor de Halloween din 2017 este: Bruce Willis! Deşi alţii s-au străduit din răsputeri să-i ia coroana, actorul de 62 de ani a câştigat fluierând!

Toată lumea a încremenit sâmbătă seara, când Bruce Willis (62 de ani) a venit la petrecerea de Halloween orgasnizată de M. Night Shyamalan, din Philadelphia. Motivul e lesne de înţeles: el şi asistentul lui personal Stephen J. Eads (trecut şi el de vârsta de 60 de ani) au venit deghizaţi în gemenele Grady, din filmul de groază „The Shining” (1980), în regia lui Stanley Kubrick.

Toată lumea a izbucnit în râs când fetiţele bărboase şi cu păr pe picioare au reprodus replica îngrozitoare: „Vino să te joci cu noi!”. În Los Angeles, Rande Gerber şi Cindy Crawford au organizat petrecerea de Halloween Casamigos, la care a venit Amal Clooney (fără soţul ei George).


    Îngrozitori ca de obicei: Amal Clooney,  Rande Gerber şi Cindy Crawford
Îngrozitori ca de obicei: Amal Clooney, Rande Gerber şi Cindy Crawford

Şi tot în Los Angeles, Kim Kardashian (37 de ani) a venit însoţită de prietenul ei din copilărie Jonathan Cheban, deghizaţi în Cher şi Sonny.


    Kim Kardashian a venit  însoţită de un amic din  copilărie, ci nu de soţ
Kim Kardashian a venit însoţită de un amic din copilărie, ci nu de soţ

Vedetele noastre s-au speriat... în familie


    Bianca Brad,  deghizată în  sexy drăcuşor
Bianca Brad, deghizată în sexy drăcuşor

Şi vedetele de la noi au petrecut în felul lor Halloweenul, la party-urile  din Bucureşti sau pe unde au apucat. Victor Slav (37 de ani) s-a pozat cu Iulia Albu (36 de ani) într-un costum de groază, chiar în platoul emisiunii „Wowbiz” de la Kanal D, cei doi fiind probabil la muncă.


    Adina Halas şi fiul ei, Serghei
Adina Halas şi fiul ei, Serghei

Pe actriţa Raluca Guslicov (42 de ani) din „Trăsniţii” de la Prima TV am surprins-o în timp ce proba un costum de vrăjitoare din sex-shop-ul “Erotica” din centrul Capitalei şi a probat o ţintă extrem de sexy pentru o... vrăjitoare! Adina Halas (37 de ani) şi fiul ei Serghei, deghizat în schelet ambulant, au plecat la colindat prin vecini!


    Victor Slav şi Iulia Albu
Victor Slav şi Iulia Albu

Calina (18 ani), fata Catincăi Roman, a vrut să fie zombie de Halloween, iar Bianca Brad (49 de ani), sexy drăcuşor.


    Raluca Guslicov  din “Trăsniţi”
Raluca Guslicov din “Trăsniţi”

Asta e licoarea care se bea mâine noapte


    Vrăjitoarea  Julianne White  a rostit o incantaţie  care îi dă puteri  magice băuturii
Vrăjitoarea Julianne White a rostit o incantaţie care îi dă puteri magice băuturii

Ce tare! Licoarea magică pentru noaptea de Halloween vine din Marea Britanie. Este vorba de ginul verde Evil Spirits, făcut din merele culese din cea mai bântuită localitate din lume, sătucul Pluckley, din Ashford, Kent. Creatoarea licorii care costă 17 dolari sticla este Helen Baird, care nu numai că deţine o fermă aici, dar are cunoştinţe temeinice de vrăjitorie. „Fantomele din localitate sunt legendare. Datorită lor există poveşti extraordinare în toată lumea care amintesc de sătucul nostru”, a zis Baird care a avut ideea să vrăjească ginul produs de ea, pentru a-i da „strălucirea şi misterul” otrăvurilor medievale. A angajat-o pentru această procedură periculoasă pe vrăjitoarea profesionistă Julianne White care a rostit o incantaţie magică în timpul lunii pline din octombrie. Ginul a căpătat astfel puteri magice. El se poate comanda de pe Internet.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net