Bucurie maximă pentru Alec și Hilaria Baldwin: Bebe Eduardo a făcut primii pași!

Ultima actualizare:

    Eduardo Pau a șocat-o pe mama lui Hiralia zilele trecute după ce s-a ridicat și a stat în picioarefoto: Instagram
Eduardo Pau a șocat-o pe mama lui Hiralia zilele trecute după ce s-a ridicat și a stat în picioarefoto: Instagram

Hilaria Baldwin, în vârstă de 37 de ani, nu a mai ratat momentul de data aceasta și a postat pe contul ei de Instagram primii pași pe care i-a făcut bebe Eduardo, în vârstă de doar un anișor. Fotografia a strâns peste 200.000 de aprecieri din partea fanilor din întreaga lume. Alec și Hilaria au recunoscut că au ratat astfel de momente de patru ori deja și abia o așteaptă pe micuța Lucia să facă același lucru.

Alec Baldwin, 63 de ani și soția lui Hilaria Baldwin, în vârstă de 37 de ani, sunt în al nouălea cer. Bebelușul de un anișor Eduardo a făcut primii pași. Profesoara de yoga, Hilaria Baldwin nu a mai ratat momentul de această dată și l-a pozat pe micuț în timp ce stătea pentru prima oară în viața lui în poziție verticală. Atât Alec, cât și Hilaria au fost extrem de fericiți pe întreaga durată a anului 2020 când pandemia i-a obligat să stea închiși în casă pentru că au avut timp să îi îngrijească pe cei șase micuți ai lor. Deși meseria de părinte este extrem de solicitantă, amândoi au recunoscut că sunt binecuvântați să aibă ”asemenea bogății în casa lor”.

Citește și:

Alec Baldwin este topit după fata lui de 7 ani. Carmen face ce vrea din tatăl ei

FOTO Fiica fotomodel a lui Alec Baldwin face furori pe internet! A pozat în costum de baie

Alec Baldwin, tatăl perfect la 63 de ani

Actorul Alec Baldwin, în vârstă de 63 de ani, este candidatul ideal pentru titlul de ”tatăl perfect la puterea a șasea”. Actorul s-a fotografiat săptămâna trecută în timp ce le citea povești de adormit micuților Leonardo Angel, de 4 ani și Romeo Alejandro David, de 3 ani și la o săptămână după ce pozat-o pe Hilaria, 37 de ani, doborâtă de oboseală în pat alături de bebelușii Eduardo, de un an și Lucia, de câteva luni. În luna august, clanul Baldwin a revenit în vila din cartierul rezidențial Hamptons, din partea estică a Long Island, statul New York. Mutarea a ținut cont și de faptul că fiica lor cea mare Carmen a început școala și de data aceasta cursurile au fost ținute în clasă. Însă viața de mamă nu este deloc ușoară când Carmen Gabriela, de 7 ani, Rafael Thomas, de 6 ani, Leonardo Angel, de 4 ani și Romeo Alejandro David, de 3 ani și bebelușii Eduardo Pau și Lucia le ocupă tot timpul. Alec Baldwin mai are o fiică din relația cu Kim Basinger, pe Ireland de 25 de ani.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net