Când a ieșit din apă, toți au rămas mască. Cum arată acum Alessandra Ambrosio

Ultima actualizare:

    Alessandra Ambrosio a încins imaginația bărbaților pe plajăfoto: Hepta
Alessandra Ambrosio a încins imaginația bărbaților pe plajăfoto: Hepta

Alessandra Ambrosio a făcut valuri și la propriu, și la figurat pe plajă zilele trecute. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese cu imprimeu floral, brazilianca de 36 de ani a afișat o formă de invidiat.

Fotomodel de succes, mama unei fete de nouă ani și a unui băiat de cinci ani, posesoarea unei averi de cel puțin 4,5 milioane de euro, Alessandra Ambrosio știe, cu siguranță să se facă remarcată. Chiar și atunci când e la plajă cu cei doi copii ai ei.

Alessandra a fost surprinsă de fotografi în timp ce făcea reclamă la un produs de îngrijire a părului brazilian. Perfect tonifiată, fără pic de celulită, de parcă cele două sarcini nici n-ar fi existat, iar timpul ar fi stat în loc special pentru ea.


    Alessandra Ambrosio, sexy pe plajăfoto: Hepta
Alessandra Ambrosio, sexy pe plajăfoto: Hepta

Anul trecut, în noiembrie, Alessandra a anunțat că vrea să renunțe la rolul de îngeraș sexy la Victoria’s Secret, după 17 ani de colaborare cu celebrul brand de lenjerie intimă.

Rutina zilnică pentru ca fotomodelul brazilian să arate atât de bine și la 36 de ani, după două sarcini este foarte simplă: o oră și jumătate de exerciții fizice, Pilates, plimbări în natură și volei cu prietenii. Cât despre dietă, Alessandra a dezvăluit, în trecut, că își începe ziua cu ouă sau toast cu avocado, la prânz mănâncă salată cu pui sau pește, iar seara se răsfață cu sushi.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
banner cristina spatar png
banner rona hartner 2 png
banner rona hartner inmormătare 3 png
banner rona hartner inmormantare 1 png