Când ai șase copii, părinții lucrează în echipă! Cum își împart sarcinile Alec și Hilaria Baldwin pentru a face față provocării?

Ultima actualizare:

    Hilaria Baldwin, 37 de ani, multilateral dezvoltată: alăptează și face yoga în același timpfoto: Instagram
Hilaria Baldwin, 37 de ani, multilateral dezvoltată: alăptează și face yoga în același timpfoto: Instagram

Meseria de părinte le ocupă tot timpul! Hilaria și Alec Baldwin și-au împărțit sarcinile pentru a reuși să îi îngrijească așa cum trebuie pe toți cei șase năpârstoci ai clanului. Alec Baldwin, 63 de ani, se ocupă de cei mari și iese în oraș în timp ce Hilaria, de 37 de ani, îi îngrijește pe bebeluși acasă, în Hamptons, New York.

Alec Baldwin, în vârstă de 63 de ani, și-a dorit dintotdeauna o droaie de copii, iar Hilaria i-a împlinit visul. Conform apropiaților, doar cinci dintre cei șase copii ar fi fost născuți de soția lui Baldwin. Eduardo a avenit pe lume în septembrie 2020, după ce Hilaria a pierdut două sarcini. La doar șase luni de la naștere, fanii au fost șocați să descopere într-o zi că în casa actorului a mai apărut un bebeluș. Din surse, este vorba de un copil adus pe lume cu ajutorul unei mame purtătoare, dar care a fost conceput in vitro cu material genetic de la Alec și Hilaria. Actorul merge inclusiv la întâlnirile de afaceri cu fiica lui cea mare Carmen, de 7 ani, în timp ce Hilaria face yoga, în bucătărie, pe terasă, în dressing sau pe hol, lângă cărucioarele bebelușilor.

Citește și:

Alec Baldwin a ajuns în cârje! Actorul de 59 de ani trecut printr-o operaţie grea, la şold

FOTO Fiica fotomodel a lui Alec Baldwin face furori pe internet! A pozat în costum de baie

Carmen, fetița de 7 ani, preferata lui Alec

Alec Baldwin, în vârstă de 63 de ani, este topit după fata lui Carmen, de doar 7 anișori, care știe cum să îl manipuleze cum vrea ea. Alec Baldwin, 63 de ani și soția lui Hilaria, de 37 de ani, nu mai au timp pentru o viață personală de când casa lor s-a transformat în creșă, grădiniță și ciclu primar. Și asta pentru că sunt părinți full time. Când ai șase copii în casă, adică pe Carmen, de 7 ani, Rafael, de 6 ani, Leonardo, de 4 ani, Romeo, de 3 ani, Eduardo, de 6 luni și un bebe de nici două luni viața este extrem de complicată în izolare. Alec și Hilaria locuiesc la vila lor din Hamptons, New York și ori de câte ori este vreme frumoasă, ies cu toții în curte să respire aer curat. Starul cu averea de 60 de milioane $ a recunoscut că e topit după Carmen, deși mai are o fiică din altă căsnicie, pe Ireland, de 25 de ani, din căsnicia cu Kim Basinger (67 de ani), care a durat între 1993–2002. Cu Hilaria e însurat din 2012.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net