Cardi B își tratează fanii cu fundul! S-a pozat într-o ipostază provocatoare

Cardi B (31 de ani) a ridicat pulsul fanilor săi cu o nouă imagine provocatoare. Vedeta americană, care se laudă cu o avere de 80 de milioane de dolari, s-a pozat într-o ținută sexy, formată dintr-un tricou verde cu imprimeu și o fustă extrem de scurtă, care i-a lăsat fundul la vedere.

Cardi B, aplecată lângă o scară, într-o fustă extrem de scurtă cu fundul la vedere
Cardi B s-a îmbrăcat într-o fustă extrem de scurtă (Foto: Instagram)

În picioare, Cardi B a purtat o pereche de pantofi cu platformă înaltă, de culoare neagră. În fotografia realizată chiar în casa ei, bruneta se apleacă ținându-se de o scară, expunându-și celebrul posterior care a consacrat-o.

Cardi B, înșelată de soț

Recent, artista s-a despărțit de soțul ei, rapperul Offset (32 de ani), alături de care are doi copii, Kulture (5 ani) și Wave (2 ani). Divorțul ar fi fost declanșat de infidelitățile repetate ale artistului. Cardi a solicitat anterior divorțul de Offset în septembrie 2020, invocând diferențe ireconciliabile, dar a anulat divorțul câteva luni mai târziu. Însă, de data aceasta artista pare mai hotărâtă ca niciodată și a spus că vrea să înceapă o viață nouă. 

 „Sunt singură, dar mi-a fost teamă. Nu știam cum să spun lumii. Sunt gata de o viață nouă, de un nou început. Și da, sunt entuziasmată.”, a declarat Cardi B, în urmă cu câteva luni.

Chiar dacă a înșelat-o, Cardi B a hotărât să rămână prietenă bună cu Offset, mai ales de dragul celor doi copii ai lor. Au petrecut Revelionul împreună, iar rapperul a fost implicat și în regizarea noului ei videoclip. Fanii sunt de părere că cei doi se vor împăca așa cum au făcut-o și în trecut, mai ales că artista a dat de înțeles într-un LIVE pe Instagram că încă întreține relații intime cu Offset.  Rapperul mai are trei copii din relații anterioare - Jordan Cephus (13 ani),  Kody Cephus (8 ani) Kalea Marie Cephus (8 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net