Carrie Fisher a murit. Prințesa Leia s-a stins la 60 de ani

simeon stalpnicul png
Carrie Fisher a muritFoto: Getty

Carrie Fisher a murit. Actrița care a interpretat-o pe Prințesa Leia în seria Star Wars a murit marți dimineața, 27 decembrie, la vârsta de 60 de ani. Decesul a survenit la patru zile de când a făcut infarct în avionul ce o ducea din Londra în Los Angeles.

Vestea tragică a fost făcută publică de purtătorul de cuvânt al familiei: "Cu mare tristețe, Billie Lourd anunță că mama sa mult iubită, Carrie Fisher, a murit la ora 8.55, în această dimineață. A fost iubită de întreaga lume, care îi va duce dorul profund. Întreaga noastră familie vă mulțumește tuturor pentru gândurile bune și pentru rugăciuni", se arată în comunicatul emis, citat de Daily Mail.

Carrie Fisher a murit într-un spital din Los Angeles, după ce în urmă cu patru zile a fost dusă de urgență. Aceasta a suferit un infarct major cu doar 15 minute înainte ca avionul în care se afla să aterizeze. A primit îngrijiri medicale de la câțiva pasageri cu pregătire în domeniu și fusese stabilizată. 

simeon stalpnicul png
Carrie Fisher s-a făcut cunoscut cu rolul Prințesei Leia din seria Star WarsFoto: Getty. captură video

Carrie Fisher avea numai 21 de ani când a apărut în primul film „Războiul Stelelor” lansat. Actrița a reprezentat un adevărat sex-simbol pentru adolescenții care urmăreau pelicula în anul 1977. Actriţa este binecunoscută datorită rolului prinţesa Leia, pe care l-a deţinut în trilogia “Războiul stelelor”, între 1977-1983, şi în “Războiul stelelor: Trezirea forţei” (2015).

Carrie Fisher a avut părinți dedicați aceluiași domeniu. Tatăl ei, Eddie Fisher, a fost cântăreț pop și actor, iar mama sa, Debbie Reynolds, încă în viață, actriță. 

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Gina Pistol Foto Mihai Stetcu jpg
grefier
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg