Ce avere colosală trebuie să împartă Shakira și Pique? Au proprietăți în toate colțurile lumii

Ultima actualizare:

Shakira și Pique au reușit să adune o avere uriașă în cei 12 ani de relație. Pentru moment, se pare că nu împărțirea acestei sume nu este problema principală, ci custodia copiilor.

Faimosul cuplu, care se află de câteva zile pe prima pagină a tuturor tabloidelor, a făcut deja demersurile pentru separare și vor începe procesul în privința celor doi copii, Sasha (7 ani) și Milan (9 ani), conform celor de la Marca.

O altă mare dilemă în acest moment este cea legată de avere. Pique și Shakira nu sunt căsătoriți, dar au strâns o sumă impresionantă împreună. În plus, cei doi au proprietăți în Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicană, Miami, Capri, New York, Punta del Este și Bahamas.

Ce avere are Shakira? A primit 12 milioane de dolari pentru participarea la show-ul The Voice

Shakira este considerată una dintre cele mai de succes cântărețe din lume. În vârstă de 45 de ani, columbianca a câștigat nu mai puțin de 420 de premii în carieră, printre care și 3 Premii Grammy. 

Pentru participarea la show-ul The Voice, fosta iubită a lui Pique a câștigat nu mai puțin de 12 milioane de dolari în 2 ani. Acum, ea participă la spectacolul Dancing With My Self, produs de cei de la NBC. Cântăreața are, de asemenea, mai multe contracte de publicitate.

Astfel, averea vedetei este una impresionantă. Conform Forbes, Shakira a adunat pe cont propriu aproximativ 280 de milioane de euro. 

Pique câștigă 4,7 milioane de dolari pe an de la Barcelona

În vârstă de 35 de ani, Pique a jucat aproape toată carieră pentru clubul catalan. În prezent, fundașul Barcelonei are un salariu anual de 4,7 milioane de euro. Totodată, fostul partener cântăreței Shakira are și multe alte afaceri în afara terenului de fotbal.

Spaniolul este proprietarul companiei Kosmos Holding, dar și al clubului FC Andorra. De asemenea, el are afaceri în Spania și SUA. Gerard Pique este implicat și în tenis, fiind unul dintre organizatorii Cupei Davis.

Shakira și Pique au o avere de 700 de milioane de dolari. Cântăreața a confirmat despărțirea, după 12 ani de relație

Având un succes nebun în carieră, dar și în afaceri, Shakira și Pique au agonisit enorm de-a lungul timpului. Suma care va trebui împărțită la separare se ridică la 700 de milioane de euro, conform jurnaliștilor de la Informalia El Economista, citați de Digisport. Avocații lucrează deja la documentație, astfel încăt averea să fie împărțită în mod corect.

Pique și Shakira sunt nevoiți să se bată pe custodie și avere după ce cântăreața l-ar fi prins pe fotbalist cu o amantă. Fundașul lui Barcelona și-ar fi înșelat partenera cu o tânără în vârstă de doar 20 de ani. Despărțirea a fost confirmată întrun comunicat emis duminică, 5 iunie.

„Din nefericire, confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private a acestora.", au spus Pique și Shakira într-un comunicat.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net