Ce bine arată Jane Seymour la 68 de ani! Iată cum a scăpat de pielea lăsată din spatele braţelor!

Ultima actualizare:
Jane Seymour a arătat cum stă în poziţia de rugăciune
Jane Seymour a arătat cum stă în poziţia de rugăciune

Jane Seymour arată foarte bine la 68 de ani. Diva şi-a dezvăluit recent secretele care o ajută să se menţină aşa de bine.

Actriţa Jane Seymour arată incredibil de bine pentru vârsta ei de 68 de ani, Ea a dezvăluit la o emisiune de televiziune că scapă de pielea lăsată din spatele brațelor cu ajutorul unor exerciții speciale, în poziție de rugăciune. Actriţa a spus că a încercat o singură dată tratamente cu botox, dar, după ce au făcut-o să arate ca o creatură hidoasă nu şi-a mai injectat niciodată nimic în corp. Vedeta a mai spus că foloseşte o „tehnică de rugăciune” ca să scape de pielea lăsată de pe braţe.

Ea a mărturisit că în rutina sa de frumuseţe mai există şi alte trucuri: „Am grijă să am mereu pielea curată şi folosesc apă rece în acest scop. Mai folosesc loţiuni hidratante care să intre adânc în pori”, a spus Jane Seymour.

http://Jane Seymour, superba Dr. Quinn, a împlinit 68 de ani. Timpul a fost blând cu ea

http://Jane Seymour, superba Dr. Quinn, a împlinit 68 de ani. Timpul a fost blând cu ea

Cum îşi menţine o siluetă de adolescentă

Actriţa a mai dezvăluit că foloseşte mereu creme de protecţie solară şi pălării atuni când merge la soare. Nu îi lipseşte plaja, fiindcă trupul are mare nevoie de vitamina D şi de soare. Jane spune că nu cumpără produse cosmetice scumpe, fiindcă „şi cele ieftine sunt la fel de bune sau chiar mai bune”. Întrebată cum îşi menţine copul aşa de bine tonifiat, actriţa binecunoscuită din serialul „Doctor Quinn”, a spus: „Încerc să fac exerciţii fizice oriunde. Uneori improvizez exerciţii acasă, fac rotaţii. Mă plimb prin Londra şi fac exerciţii cardio. Demonstrând exerciţiile de braţe pe care le face acasă, Jane a dezvăluit: „Fac tehnici de rugăciune să scap de aripioarele de la braţe, adică de pielea lăsată.

Îi place să-şi ţină părul lung şi are mare grijă de acesta. Se vopseşte la trei săptămâni, îl spală zilnic şi îşi face măşti pentru păr. Se tunde numai singură. Jane Seymour arată excelent la 68 de ani şi a dezvăluit recent secretele care o ajută să se menţină aşa de bine.

image
image
image
image
image
image
suri cruise BUNA jpg
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png