Ce bine arată Monica Bellucci la 47 de ani!

Ultima actualizare:

Când a fost turnat filmul, Bellucci o adusese pe lume pe micuţa Leonie cu numai 6 săptămâni înainte. Diva este căsătorită cu actorul francez Vincent Cassell şi mai are o fiică, numită Deva, născută în septembrie 2004.

"Nu mă tem să mă dezbrac, fiindcă pentru mine nimic nu este mai frumos decât trupul uman", a spus actriţa. "Îmi tratez corpul ca şi când ar fi un obiect, în meseria mea fiind de fapt un obiect cu care lucrezi", a adăugat vedeta pentru "The Sun".

De remarcat faptul că Monica Bellucci nu a făcut nici o operație estetică și nici nu are de gând să apeleze la bisturiu. A ținut morțiș să nască natural și să alăpteze fetițele până la un an.

"Îmi place să mă ocup personal de copiii mei, nu să-i dau în grija bonelor. Prefer să iau fetele cu mine în platou când filmez, decât să le las pe mâna altora sau la creșă ori grădiniță. În timp ce turna pentru "Un été brûlant", actrița o alăpta pe micuța Leonie în pauzele de filmare.

"Peste zece ani, poate nu voi mai arăta așa bine. Dar nu mă deranjează. Pentru moment, sunt mulțumită de cum arăt", a mai spus diva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net