Ce bine își tratează fanii Ed Sheeran!

simeon stalpnicul png

Cântărețul britanic Ed Sheeran (26 de ani) se comportă foarte amical cu fanii săi și nu ezită să accepte manifestările acestora de afecțiune. Apriția lui Sheeran în serialul momentului, Game of Thrones, a fost ridiculizată de mulți, însă fanii devotați ai artistului i-au iertat performanța dezastruoasă și îi urmăresc în continuare activitatea.

Marțea aceasta, fanele lui Ed l-au așteptat la intrarea hotelului din New York City în care era cazat și l-au asaltat cu îmbrățisări și cu plânsete de fericire. Britanicul era foarte bine dispus și și-a alocat suficient timp ca să poată discuta cu fetele entuziasmate. 

Chiar dacă momentan se află în turneu în Statele Unite ale Americii și este ocupat cu propriile proiecte,el nu a refuzat să îi acorde ajutor colegei și prieteni sale, Rita Ora (26 de ani) cu înregistrarea melodiei care marcheaza reîntoarcerea ei pe scena muzicală. Rita a declarat într-un interviu că este profund recunoscătoare pentru sprijinul pe care colegul și prietenul ei de 5 ani, Ed, i l-a acordat .

Cariera lui Sheeran este în plină ascensiune. El este nominalizat pentru categoria” Cel Mai Bun Artist al Anului”, luptându-se pentru titlu cu artiști la fel de  cunoscuți la nivel internațional  - Bruno Mars, Ariana Grande, The Weekend.  Shape of you, ultimul hit al lui Ed, este nominalizat la categoria Cel Mai Bun Cântec Pop al Anului și are concurență serioasă. Harry Styles, fostul membru One Direction, formația care a furat inimile adolescentelor din lumea întreagă concureaă pentru același titlu cu melodia sa,”Sign of the times.” 

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
Kirstie Alley jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley