Ce bine se menține Gloria Estefan la 64 de ani!

Ultima actualizare:

    S-a serbat cu un filmFoto: Instagram
S-a serbat cu un filmFoto: Instagram

Gloria Estefan se păstrează încă bine la 64 de ani cât a împlinit. Vedeta s-a serbat cu un film muzical pe Netflix, numit ”Vivo”, în care joacă.

Gloria Estefan se păstrează încă bine la 64 de ani cât a împlinit la 1 septembrie. Ea joacă în filmul muzical ”Vivo” difuzat pe Netflix. Vedeta, care are o stea pe Bulevardul celebrităților de la Hollywood, interpretează rolul Martei Sandoval în acest film muzical. Ea a mai apărut în filme pe marele ecran, cum ar fi ”Music of the heart” (din 1999) și ”For love or country: the Arturo Sandoval story” (în 2000). În august 2020, Gloria Estefan a lansat discul Brasil305, în care a inclus toate cântecele sale cu ritmuri braziliene.

Gloria Estefan este fiica unei gărzi de corp

Născută la Havana, în Cuba, la 1 septembrie 1957, pe numele Gloria María Milagrosa Fajardo García, Gloria Estefan este fiica unei gărzi de corp a soției fostului președinte cubanez Fulgencio Batista. Când era încă o fetiță, s-a mutat la Miami și apoi în Texas. Numele ei artistic provine de la trupa Miami Sound Machine, condusă de Emilio Estefan, cu care s-a căsătorit în 1978. El i-a dedicat un mesaj pe o rețea socială cu prilejul aniversării. Cei doi au doi copii, Nayib, născut la 2 septembrie 1980, și Emiliy, născută la 5 decembrie 1994. Dintre cântecele de succes ale Gloriei se numără ”Suave” și ”Hot summer nights”. În 1990 a suferit un accident în urma căruia aproape și-a pierdut viața. A obținut 7 premii Grammy și figurează între artistele cu cele mai multe prezențe în top 10 din Billboard Hot 100. Gloria Estefan se păstrează bine la 64 de ani.

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net