Ce bine se ține Tia Carrere la 57 de ani! Cum arată acum eroina sexy din „Vânătoarea de comori”

Tia Carrere (57 de ani) a fost una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, în anii ’90. Dar chiar și în prezent, starul din „Vânătoarea de comori” arată extrem de bine. Zilele trecute, Tia a făcut furori pe covorul roșu, la evenimentul AARP's Reel Inspirations Luncheon, din Los Angeles. Actrița americană, care are o avere de 5 milioane de dolari, a venit îmbrăcată într-o rochie scurtă de culoare aurie.

Tia Carrere, într-o rochie aurie și scurtă. Martie 2024
Tia Carrere are o siluetă de invidiat (Foto: Profimedia)

Ținuta mulată și decoltată i-a scos în evidență decolteul generos și silueta de invidiat. Machiajul a fost unul simplu, care a accentuat frumusețea naturală a focoasei brunete. Chiar dacă se apropie de 60 de ani, vedeta se află într-o formă fizică excepțională. Ea este foarte activă și mănâncă sănătos pentru a se menține slabă.  Tia Carrere are și o fiică, Bianca Wakelin (18 ani), din mariajul cu Simon Wakelin.

Ce dietă ține Tia Carrere

Tia Carrere s-a luptat mai mulți ani cu kilogramele în plus. Ea a reușit să revină la silueta de odinioară cu o dietă sănătoasă și cu mult sport. Actrița susține că mănâncă în jur de 1.400 - 1.700 de calorii pe zi. 

Iată cum poate arăta o zi din viața ei! La micul dejun, preferă să consume clătite făcute din făină integrală, cu miere și fructe. La prânz, gătește curcan la cuptor și își face o salată verde. Seara, Tia Carrere preferă să mănânce pui la cuptor cu legume și salată. Uneori, își dă voie să mănânce și o felie de tort sau o bucată de negresă. Secretul dietei sale constă în faptul că nu se limitează doar la anumite mâncăruri și nici nu își restricționează poftele.

Mâncărurile ei preferate sunt spaghetele cu sos și friptură de vită cu cartofi copți. Actrița se duce și la sală, iar atunci când nu are timp îi place să danseze prin casă, pentru a arde caloriile consumate pe timpul zilei.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net