Ce daruri ciudate primesc actorii după Gala Oscar


    Toţi cei prezenţi în această fotografie de grup au plecat acasă cu un dar surprizăFoto: Guliver/ Splashnews
Toţi cei prezenţi în această fotografie de grup au plecat acasă cu un dar surprizăFoto: Guliver/ Splashnews

Tradiţia Oscarurilor impune de 16 ani încoace ca toţi invitaţii de seamă să primească o Pungă Oscar de Cadouri în valoare totală de 100.000 de dolari. Şi anul acesta sponsorii le-au răsfăţat pe starurile de la Hollywood cu vibratoare, excursii, tratamente de înfrumuseţare, bijuterii şi diete-minune.

Campania „Toată lumea câştigă” este organizată cu participarea mai multor sponsori care îşi trimit produse în valoare minimă la 4.000 de dolari cu o zi înainte de organizarea galei Oscar. 

Toţi cei nominalizaţi la Oscar, prezenţi în sala Teatrului Dolby, din Los Angeles, primesc o astfel de pungă. Iniţiatorul acestui demers, Lash Fary, a explicat că bugetul total al cadourilor din 2016 a fost de 230.000 de dolari, acesta fiind maximul darurilor oferite vreodată la Oscar. 

Însă iată ce se află în pungi! Vedeta cadourilor e un pachet de 12 nopţi în Tanzania pentru două persoane, iar pe locul secund este un pachet de 7 zile la Golden Door Spa. 

În pungi, actorii şi regizorii pot găsi un kit de studiu al ADN-ului care include 75 de rapoarte genetice şi genealogice, şase nopţi la Koloa Landing Resort, din Poipu, Kauai, şi o donaţie onorifică pentru un centru de salvare a animalelor abandonate. 

Spray-ul cu piper PepperFace pentru înfrumuseţare şi produseale Healing Saint în valoare de 2.316 dolari sunt destinate doamnelor, iar premiul PETA este pentru vegetarienii de genul lui Woody Harrelson. 


    Astea sunt toate obiectele care au ajuns în pungile oferite nominalizaţilorFoto: Guliver/ Splashnews
Astea sunt toate obiectele care au ajuns în pungile oferite nominalizaţilorFoto: Guliver/ Splashnews

La capitolul cadouri inedite menţionăm dispozitivul Bluetooth care levitează şi genele false Le Celine de 200 de dolari. 

Mărunţişurile din poşeta faimoasă sunt: vouchere pentru şedinţe la sala de forţă, sticle de suc, vinuri, sau tărie, invitaţii la excursii de două zile în Grecia sau India, lumânărele parfumate, ciocolată aurită, cărţi de gătit şi pentru copii, plasturi antiperspirante, jucării sexuale, acadele vegane din morcovi, articole de machiaj, manichiură şi pedichiură, emisii numismatice de colecţie, cutii de covrigei şi biscuiţi, hrană pentru animale, bijuterii Feng Shui, sirop de arţar şi tratamente de întinerire. 

Printre actriţele care abia aşteptau să plece cu punga le amintim pe Margot Robbie şi pe Emma Stone.

Tom Cruise, cel mai slab actor

Cu o seară înaintea Oscarului are loc decernarea premiului Zmeura de Aur. 

În acest an cel mai prost film a fost „The Emoji Movie”, Tom Cruise a fost desemnat cel mai slab actor pentru prestaţia din filmul „Mumia”, iar cea mai slabă actriţă a fost desemnată bunicuţa interpretată de comicul Tyler Perry în filmul „Boo2! A Madea Halloween”. 


    Tom Cruise, 55 de aniFoto: Guliver/ Splashnews
Tom Cruise, 55 de aniFoto: Guliver/ Splashnews

Nici Mel Gibson nu a scăpat netaxat pentru prestaţia într-un rol secund din „Daddy’s Home 2”, iar Kim Basinger a luat zmeura pentru rolul secundar din „Fifty Shades Darker”. Cel mai slab regizor a fost desemnat Tony Leondis, cel care a creat „The Emoji Movie”.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Wednesday Addams dance jpg
prater jpg
judecator gabriel apostol foto master chef jpg
image
image
image
image
hollywood 595645 1920 jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Risa Hirako jpg
Avionul lui Elvis Presley png
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg