Ce de dive s-au măritat anul acesta! Ce rochii au purtat miresele

Se pare că 2024 a fost anul nunților! Multe dive de la Hollywood au ajuns la altar în ultimele luni. Unele dintre ele au ales să se căsătorească în cadrul unor ceremonii intime, în timp ce altele au mizat pe petreceri fastuoase. Două dintre aceste nunți au avut loc în Italia, considerată a fi una dintre cele mai romantice țări din lume.

Christina Hendricks s-a măritat în New Orleans

Christina Hendricks și George Bianchi la nunta lor
Christina Hendricks și George Bianchi s-au căsătorit în aprilie (Foto: Instagram)

Christina Hendricks (48 de ani) s-a căsătorit cu alesul inimii ei, directorul de imagine George Bianchini (56 de ani), în luna aprilie a acestui an. Ceremonia a avut loc la Casa Napoleon din New Orleans și a fost oficiată de Shirley Manson, vocalista trupei rock Garbage, conform revistei People.

Actrița de la Hollywood, care deține o avere de 10 milioane de dolari, a purtat o rochie de mireasă realizată de Kaya Katya. Ea a combinat ținuta cu un voal retro, cu panglici de mătase gri pal și flori de dantelă. „New Orleans este un loc care ne-a plăcut amândurora, chiar dinainte să ne cunoaștem. De aceea am ales să ne căsătorim acolo”, a explicat Christina.

Rebel Wilson și Ramona Agruma au făcut nunta în Italia

Rebel Wilson și Ramona Agruma au avut rochii de mireasă aproape identice
Rebel Wilson și Ramona Agruma au avut rochii de mireasă aproape identice (Foto: Instagram)

Rebel Wilson (44 de ani) s-a căsătorit cu iubita ei, Ramona Agruma (40 de ani), în urmă cu câteva zile. Cele două au ales Sardinia, Italia, pentru marele eveniment. Actrița australiană, care are o avere de 22 de milioane de dolari, și partenera ei au purtat rochii de mireasă aproape identice, semnate de casa de modă Pronovias.

Cuplul are o fetiță de doi ani pe nume Royce Lillian Elizabeth, care a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Micuța a fost și ea prezentă la ceremonie, care a avut loc la Hotel Cala di Volpe.

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi au ales tot Italia

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi au făcut a doua nuntă recent (Foto: Instagram)
Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi au făcut a doua nuntă recent (Foto: Instagram)

Millie Bobby Brown (20 de ani) și Jake Bongiovi (22 de ani) au făcut a doua petrecere de nuntă în Italia, la patru luni după ce au spus marele „Da”. Actrița din „Stranger Things” și fiul lui Jon Bon Jovi au publicat miercuri mai multe imagini de la nuntă.

Millie, care se laudă cu o avere de 14 milioane de dolari, a ales o rochie de mireasă decoltată, de la casa de modă Galia Lahav. Ținuta a fost confecționată din dantelă și a avut o trenă foarte lungă. Mai târziu, ea s-a schimbat într-o rochiță scurtă, tot albă, pentru a se putea mișca și dansa în voie, relatează Page Six.

Olivia Culpo a purtat o rochie de mireasă Dolce & Gabbana

Olivia Culpo și Christian McCaffrey au ajuns la altar în vară (Foto: Instagram)
Olivia Culpo și Christian McCaffrey au ajuns la altar în vară (Foto: Instagram)

Olivia Culpo (28 de ani) și starul NFL Christian McCaffrey au făcut nunta pe 29 iunie, în Rhode Island. Modelul le-a interzis invitaților să folosească telefonul mobil în timpul ceremoniei, dar ulterior a publicat imagini superbe de la eveniment.

Olivia, care deține o avere de 9 milioane de dolari, a purtat o rochie de mireasă personalizată, realizată de Dolce & Gabbana. Fosta Miss Universe a declarat că ea și mirele au fost extrem de emoționați și că au spus „Da” înainte să îi îndemne preotul.

Paige Butcher și Eddie Murphy s-au căsătorit în Caraibe

Paige Butcher (44 de ani) și Eddie Murphy (63 de ani) s-au căsătorit în Caraibe, în luna iulie. Evenimentul a fost unul intim, la nuntă participând doar familia și prietenii apropiați. Modelul australian a optat pentru o rochie de mireasă fără bretele, cu detalii din dantelă, semnată de Mira Zwillinger.

Actorul, care se află la a doua lui căsnicie, a purtat un costum bej. La eveniment au participat și fiicele lui, Bria (34 de ani), Shayne (29 de ani) și Bella (22 de ani). Paige Butcher, care are o avere de 40 de milioane de dolari, și Eddie Murphy s-au logodit în 2018.

Lady Gaga vrea nuntă fără invitați

Lady Gaga s-a logodit recent (Foto: GettyImages)
Lady Gaga s-a logodit recent (Foto: GettyImages)

Lady Gaga (38 de ani) a declarat că ea și logodnicul ei Michael Polansky (46 de ani) iau în considerare o nuntă simplă. Artista a spus că s-ar putea să se prezinte doar ei doi în fața ofițerului stării civile, să se ducă acasă și să comande mâncare chinezească.

„Îmi iubesc atât de mult logodnicul”, a spus Gaga despre Polansky, un investitor în tehnologie, în timpul premierei „Joker: Folie à Deux”. „El este cel mai bun prieten al meu. El este partenerul meu și simt că atunci când ești cu cel mai bun prieten al tău, totul se schimbă.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
andreea balan  crop 1665063599 jpg
banner trupa femei png
Mario Fresh și Alexia Eram jpeg
sorin bontea instagram jpg
Banner Romanița Iovan
banner vlad gherman png
image png
banner tavi clonda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net