Ce drăgălaș e mezinul familiei Kunis-Kutcher! Mila, surprinsă la plimbare cu băiețelul

13 martie 2018
simeon stalpnicul png
Mămica Mila e topită după micuțul Dimitrifoto: Hepta

Mila Kunis (34 de ani) și Ashton Kutcher (40 de ani) formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Actorii sunt părinții unei fetițe, pe nume Wyatt Isabelle, și a unui băiețel, Dimitri, pe care îi țin cât mai departe de ochii presei.

Zilele trecute însă, paparazzi de peste Ocean au surprins câteva instantanee rare cu Mila și mezinul familiei, Dimitri.

Actrița a profitat de vremea frumoasă și și-a scos băiețelul de un an și câteva luni în parc. Într-o ținută lejeră, dar cool, frumoasa actriță l-a dus pe Dimitri la un loc de joacă, din Los Angeles.

simeon stalpnicul png
Mila Kunis și-a dus băiețelul în parcfoto: Hepta

Mila este topită după micuțul ei, care pare că a moștenit trăsăturile fizice ale tatălui său. Băiețelul cu părul blond e adorabil foc, iar mămica Mila l-a supravegheat atent pentru a nu se răni în parc.

Mila și Ashton nu vor să-și răsfețe copiii

Mila și Ashton au început să se întâlnească în 2012 și s-au logodit doi ani mai târziu. În octombrie 2014, actrița a născut o fetiță, Wyatt Isabelle, primul copil al cuplului. În iulie 2015, actorii s-au căsătorit, iar în decembrie 2016, Mila l-a adus pe lume pe Dimitri.

simeon stalpnicul png
Mila și Ashton sunt împreună din 2012Foto: Guliver/Splashnews

Ashton şi Mila au o avere de 255 de milioane de dolari, însă s-au decis deja să-i dezmoştenească pe cei doi copii ai lor. Cei doi actori susţin că nu vor lăsa nimic ca moştenire odraslelor lor. “Ne vom da toţi banii pentru opere de caritate. Dacă fiica şi fiul nostru îşi vor face firme, vom investi în acestea, dar nu le vom lăsa nimic ca moştenire”, a declarat recent Ashton Kutcher, care mai spune că nu vrea copii răsfățati.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png