Ce familie frumoasă! Ashton Kutcher şi Mila Kunis, la plimbare cu prichindeii

Ultima actualizare:

    Ashton, Mila şi cei doi copii au mers să ia masa la un restaurant din Beverly Hillsfoto: Hepta
Ashton, Mila şi cei doi copii au mers să ia masa la un restaurant din Beverly Hillsfoto: Hepta

Formează unul dintre cele mai solide şi frumoase cupluri din Cetatea Filmului. Ashton Kutcher (40 de ani) şi Mila Kunis (34 de ani) îşi cresc singuri cei doi copii, fără ajutorul bonelor, şi sunt deseori fotografiaţi la promenadă cu Wyatt Isabelle (3 ani) şi Dimitri (1 an).

Sunt părinţi model! Actorii Ashton Kutcher şi Mila Kunis sunt împreună din 2012, iar în 2015 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private. Mila a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu trei ani, când a adus pe lume o fetiţă, iar anul trecut, actriţa l-a născut pe Dimitri, băieţelul cuplului.

Cei doi actori îşi dedică tot timpul odraslelor lor, iar cariera a trecut pe locul doi. În weekend, cuplul a fost surprins de paparazzi pe străzile din Beverly Hills. Ashton Mila şi cei doi copii au mers să ia micul-dejun la un restaurant din zonă.


    Ashton, Mila şi copiii au traversat regulamentarfoto: Hepta
Ashton, Mila şi copiii au traversat regulamentarfoto: Hepta

Îmbrăcaţi casual şi zâmbitori, Ashton şi Mila nu şi-au scăpat prichindeii din ochi, iar Mila a învăţat-o pe micuţa Wyatt să traverseze regulamentar şi să fie atentă la semafor. Ashton l-a avut în grijă pe Dimitri, care s-a cuibărit în braţele tăticului său în timpul plimbării.

Ashton şi Mila au decis deja să-şi dezmoştenească odraslele

Actorii au o avere de 255 de milioane de dolari, însă au decis deja să-i dezmoştenească pe cei doi copii ai lor. Ei susţin că nu vor lăsa nimic ca moştenire odraslelor lor. “Ne vom da toţi banii pentru opere de caritate. Dacă fiica şi fiul nostru îşi vor face firme, vom investi în acestea, dar nu le vom lăsa nimic ca moştenire”, a declarat Ashton Kutcher, anul trecut, care mai spune că nu vrea copii răsfățati.

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
elena gheorghe   familie jpg
cub catalin botezatu animat gif
Daniel Buzdugan webp
Frumoasa influenceriță din Cluj a făcut o figură bună „pe sticlă” la ProTV
„Suntem niște părinți norocoși!”, a declarat artistul
FotoJet (18) jpg
FotoJet (12) jpg