Ce fată frumoasă are Monica Bellucci! Deva Cassel, leită mamei sale

Seamănă ca două picături de apă! Deva Cassel (18 ani), fiica Monicăi Bellucci (58 de ani) și a actorului francez Vincent Cassel (56 de ani), a fost fotografiată zilele trecute pe străzile Romei, îmbrăcată într-o rochiță mini, din dantelă, în valoare de 1.500 de dolari. 

Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci
Deva Cassel seamănă izbitor de bine cu mama ei, Monica Bellucci (Foto: Instagram)

Deva Cassel calcă pe urmele părinților săi

Deva Cassel, care seamănă izbitor de mult cu legendara ei mamă, se afla la filmări pentru o reclamă Dolce & Gabbana. Adolescenta îi calcă pe urme lui Bellucci, care s-a lansat tot prin modelling. Pe lângă asta, ea a moștenit talentul actoricesc de la ambii părinți și a obținut deja un rol în serialul Netflix „The Leopard”, ale cărui filmări au început luna trecut,  în orașele siciliene Palermo, Siracuza și Catania, precum și în capitala Italiei.

Deva Cassel, în Roma, la filmările unei reclame mai 2023
Deva Cassel a filmat o reclamă pentru Dolce & Gabbana (Foto: Profimedia)

Serialul istoric cu elemente asemănătoare Downton Abbey și The Crown este o interpretare modernă a sagăi siciliene, renumită adaptare într-un film de Luchino Visconti, cu Claudia Cardinale, Alain Delon și Burt Lancaster în rolurile principale.

Filmul, acum un clasic al cinematografiei italiene, a câștigat în 1963 Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes. Deva va juca rolul Angelicăi Sedara, o tânără femeie care devine un catalizator al perturbării sociale în epopeea de șase episoade, plasată pe fundalul revoluției sociale din Sicilia anilor 1860. Rolul acesta a fost interpretat inițial de Claudia Cardinale. Acest serial este important pentru cariera tinerei, care și-a făcut recent debutul în actorie în The Beautiful Summer, în regia Laurei Luchetti.

Deva Cassel a început să devină destul de populară în industria modei. A lucrat cu mai multe branduri, a pozat în Vogue alături de mama sa, iar pe Instagram are o armată de 970.000 de fani.

Monica Bellucci, care deține o avere de 45 milioane de dolari, s-a căsătorit cu Vincent Cassel în 1999. Au divorțat în 2013 și au împreună două fete, pe Deva și pe Léonie, în vârstă de 12 ani.

image
image
image
image
image
image
Momentul culminant și ruptura dintre fiica lui Petre Roman și Marius Elisei s-a produs definitiv pe data de 3 septembrie
download jpeg
scena pexels jpg
Bruce Willis   profimedia 0103538168 jpg
banner ilinca vandici png
banner catalin botezatu png
banner alice badea png
image
actualitate.net