Ce haită imensă are Demi Moore la ferma ei, din Idaho! Actrița de 58 de ani crește 10 căței!

Ultima actualizare:

    Când Demi Moore îi strigă, zece cățeluși apar în jurul eifoto: Instagram
Când Demi Moore îi strigă, zece cățeluși apar în jurul eifoto: Instagram

Demi Moore, 58 de ani, nu are timp să se plictisească la ferma ei din Idaho, unde a petrecut mare parte din perioada de criză epidemiologică. Ea a postat recent o fotografie alături de o haită impresionantă de căței. Actrița din filmul ”Fantoma mea iubită” a spus în repetate rânduri că adoptă căței ”pe bandă rulantă” de la centrele de animale abandonate pentru că i se rupe inima când vede ”tristețea din ochii micuți ai cățeilor”. Așa că, de mai bine de un an, Demi a devenit ”mama dulăilor fără adăpost”.

Demi a devenit ”mama dulăilor fără adăpost” în timpul pandemiei. Actrița care s-a mutat la ferma din Idaho pentru a se feri de efectele epidemiei de COVID-19 care a îngenunchiat  SUA încă din luna februarie 2020. În luna martie au sosit aici și fiicele ei, dar și Bruce Willis, care a fost nevoit să își lase soția în Los Angeles pentru că una dintre fiicele mai mici trebuia ținută sub observație după ce s-a înțepat într-un cui ruginit. Actrița care are o avere de peste 200 de milioane de dolari a povestit în repetate rânduri că pe perioada pandemiei a adoptat animale ”pe bandă rulantă”. Și asta pentru că îi era extrem de milă de micuțele necuvântătoare abandonate de stăpâni în centrele pentru animale. Așa că a ajuns să aibă nu mai puțin de 10 căței pe care îi ține în casă. De la diferite corcituri, ea are șorecari, bișoni și chiar din rasa shih-tzu.

Citește și:

Bruce Willis e un norocos! Și-a reunit cele cinci fiice, dar și pe actuala soție și fosta Demi Moore

Demi Moore a pierdut o sarcină în şase luni, când era cu Ashton Kutcher. Şocul a făcut-o dependentă de alcool şi droguri

A petrecut criza epidemiologică alături de Bruce Willis

Bruce Willis, în vârstă de 66 de ani, a stat aproape două luni în casa din Idaho a fostei lui soții Demi Moore, 58 de ani. A tuns-o scurt pe fiica lui, Tallulah, 27 de ani, s-a pozat la petrecerea în pijamale organizată de fiica Scout, de 29 de ani și s-a distrat alături de iubiții fiicelor lui. După ridicarea restricțiilor, la vila lui Demi a sosit și actuala soție a lui Bruce cu cele două fiice ale ei, Mabel, 9 ani și Evelyn, 6 ani. Emma Heming, 42 de ani, a întârziat pentru că a trebuit să o îngrjijească pe una dintre fete care s-a înțepat într-o seringă aruncată într-un parc din Los Angeles.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net