Ce mănâncă Naomi Campbell să arate așa de bine la 50 de ani? Bucătarul personal îi dezvăluie secretele

Naomi nu ezită să își surprindă fanii cu poze sexy postate pe contul ei de pe o rețea de socializare
Naomi nu ezită să își surprindă fanii cu poze sexy postate pe contul ei de pe o rețea de socializare

Naomi Campbell a împlinit vârsta de 50 pe data de 22 mai și a dat o super-petrecere într-un club don Londra, chiar dacă lumea se ascundea în case din cauza epidemiei de coronavirus. Bucătarul Sean John gătește pentru ea de mai bine de zece ani. El a dezvăluit recent ce își pune în farfurie Pantera Neagră, care are avere de 60 de milioane de dolari.

Naomi Campbell a debutat în industria modei la vârsta de 15 ani și are în palmares contracte cu case de modă celebre. Bomba sexy are 1,77 m înălțime și cântărește 55 kg. Bucătarul ei personal Sean John a dezvăluit pentru The Mirror care sunt secretele dietei-minune a fotomodelului de culoare. În primul rând, de aproape 20 de ani Naomi Campbell mănâncă o singură masă pe zi. Ea și-a impus singură acest regim pentru că nu vrea să piardă vremea transpirând pentru a da jos kilele în plus.

Naomi Campbell nu mănâncă decât o dată pe zi

Sean John este bucătarul particular care gătește de mai bine de zece ani pentru cea mai ”fițoasă și capricioasă” bombă sexy din lume. Dar John nu o vede așa. El s-a obișnuit să nu gătească deloc pui, lactate sau ingrediente care conțin gluten. Atunci când mănânci o singură dată pe zi ai nevoie de proteine și fibre, iar carbohidrații nu contează. Sean i-a provocat de nenumărate ori papilele gustative ale lui Naomi care trebuie să își țină regimul în ciuda faptului că e nevoită să călătorească enorm în toată lumea.

Citește și:

Naomi Campbell, protejată împotriva Covid-19, din cap până în picioare: "Nu mă interesează ce zic alții, e sănătatea mea în joc"

Naomi Campbell împlinește 50 de ani! Arată perfect și nu are de gând să se retragă de pe podium

Naomi Campbell nu mănâncă hrana servită în avion

Naomi nu mănâncă niciodată mâncarea servită în avion și cere înainte de îmbarcare ca aeronava să fie aprovizionată cu anumite legume pentru a-și face în timpul zborului o supă-cremă. ”Gătesc pentru Naomi de 10 ani. Ea are tot ce îi trebuie în casa ei și când merg la ea, o dată pe zi, să gătesc are încredere maximă și îmi spune: Surprinde-mă!”, a declarat pentru Page Six bucătarul. Este fascinată de bucătăria jamaicană și preferă ca alimentele să fie cât mai crude. Atunci când iese la cină, la o întâlnire romantică, nu comandă niciodată ce e în meniu. Cere un preparat personal pentru ea și e foarte atentă la ingrediente. Dă gust mâncării punând sare, piper, condimente și plante aromate.

Naomi Campbell a șocat planeta când a spus că prânzul e singura masă

La finele lunii aprilie Naomi Campbell a declarat că prânzul ei este singura masă de peste zi. Excepție fac zilele când are ”o întâlnire” și atunci cina devina singura masă a zilei. ”Îmi mănânc prânzul. Prânzul este cine mea și micul dejun, de aceea trebuie să fiu foarte atentă cum îmi dozez hrana pentru că abia mâine mai pun gura pe ceva”, a povestit fotomodelul pe contul ei de Instagram. Singura zi în care se răsfață cu dulciuri este duminica. Dar de aceea, în fiecare luni petrece în sala de forță între 2 și 3 ore ridicând greutăți.


    Naomi nu ezită să își surprindă fanii cu poze sexy postate pe contul ei de pe o rețea de socializarefoto: Instagram
Naomi nu ezită să își surprindă fanii cu poze sexy postate pe contul ei de pe o rețea de socializarefoto: Instagram

Naomi Campbell, devoratoarea de bărbați

Pantera Neagră este cunoscută în lumea modei drept o devoratoare de bărbați, prin patul ei trecând cele mai bogate staruri de la Hollywood, printre care îi amintim pe P. Diddy, Usher, Gerard Butler, Johnny Depp, Robert de Niro, Michael Fassbender, Quincy Jones, Sylvester Stallone și miliardari precum Flavio Briatore, Andre Balasz, Marcus Elias, Vladislav Doronin, Hassan James șI Louis Camilleri. Naomi a avut o aventură inclusiv cu Prințul Albert de Monaco timp de un an.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
catalin remus avocatul31 jpg
masina culita jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
cub catalin botezatu png
cub horoscop 1 gif
Ceapă
combustibili alimentare benzina motorina pompa foto shutterstock
catalin botezatu
image
image
image
image
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West