Ce mult a slăbit Mariah Carey!

Ultima actualizare:

    A ajuns la 65 de  kilograme, pentru  iubitul Bryan Tanaka foto: Guliver / Splashnews / Hepta
A ajuns la 65 de kilograme, pentru iubitul Bryan Tanaka foto: Guliver / Splashnews / Hepta

A slăbit considerabil după ce şi-ar fi pus inel gastric! Mariah Carey e de nerecunoscut. A reuşit în sfârşit să slăbească. După ce ani de zile s-a chinuit cu kilogramele în plus, are din nou trup de invidiat.

Cântăreaţa Mariah Carey a fost surprinsă recent în Beverly Hills suplă ca în tinereţe. Vedeta a reuşit să slăbească, deja, de la 85 de kilograme, la 65 de kilograme. La înălţimea ei de 1,75 metri, arată foarte bine. Vedeta s-a operat în secret ca să-şi pună un inel gastric. Nu se ştie exact când şi-a făcut intervenţia chirurgicală. Dar efectele se văd acum foarte bine.

“Mariah a fost tot timpul complexată de faptul că nu mai avea silueta din tinereţe. Era mândră de formele ei, însă nu mai putea să danseze din cauza kilogramelor în plus. Era din ce în ce mai criticată pentru faptul că se îngrăşase”, a spus o sursă citată de ziarul “The Mirror”.

simeon stalpnicul png

În plus, diva vrea să arate cât mai sexy pentru iubitul său mult mai tânăr, dansatorul Bryan Tanaka (35 de ani). Cei doi au o relaţie de la sfârşitul lui 2016, după ce cântăreaţa s-a despărţit de miliardarul James Packer (50 de ani). Mariah Carey a debutat în 1990 cu un album sub îndrumarea lui Tommy Mottola (68 de ani). El i-a fost soţ între 1993-1998. Diva a fost căsătorită a doua oară cu rapperul Nick Cannon (37 de ani), între 2008-2016. Din această căsnicie au rezultat gemenii Monroe şi Moroccan, în vârstă de 7 ani. Diva are o avere de 520 milioane de dolari.


    Înainte de operaţie  cântărea 85 de  kilograme
Înainte de operaţie cântărea 85 de kilograme

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
banner vlad gherman png
iubit nicole cherry jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net