Ce părinţi iubitori sunt Enrique Iglesias şi Anna Kournikova! Primele poze cu noul membru al familiei

Ultima actualizare:
Enrique Iglesias alături de noul membru al familiei
Enrique Iglesias alături de noul membru al familiei

Enrique Iglesias, în vârstă de 44 de ani, şi Anna Kournikova, 38 de ani, au devenit părinţi pentru a doua oară în urmă cu aproximativ diuă săptămâni. Cunoscuţi pentru discreţia lor, cel care a fost dat vestea cea mare nu a fost Enrique, ci fratele acestuia, în cadrul unui interviu acordat unui post de radio. Fericiţii părinţi au încărcat pe paginile de socializare primele fotografii cu micuţa pe care au prezentat-o prietenile virtuali, iar imaginile ar putea topi inima oricui!

Enirque Iglesias şi Anna Kournikova formează un cuplu din 2001, însă întotdeauna au păstrat discreţia asupra relaţiei pe care o au, ferindu-se de întrebările indiscrete şi de privirile curioşilor. Rareori încarcă fotografii pe conturile de socilizare, însă atunci când fac acest lucru cu siguranţă au un motiv bine întemeiat. Aşa au stat lucrurile şi de aceată dată, când Enrique şi Anna au prezentat-o oficial prietenilor virtuali pe fiica lor, care a venit pe lume în urmă cu aproximativ trei săptămâni. 

Anna Kournikova a devenit mamă pentru a doua oară
Anna Kournikova a devenit mamă pentru a doua oară

În imaginea postată de Enrique artistul apare ţinând-o afectuos în braţe pe fiica sa. Judecând după privirea artistului în mod cert el este cucerit de cel mai nou memebru al familei. Nici Anna nu s-a lăsat mai prejos şi a distribuit la rândul său un instantaneu în care o alintă pe cea mică. Aşa cum era de aşteptat masajele de felicitare nu s-au lăsat aşteptate, iar aprecierile au fost de ordinul zecilor de mii. 


    Anna Kournikova a devenit mamă pentru a doua oarăFoto: Instagram Anna Kournikova
Anna Kournikova a devenit mamă pentru a doua oarăFoto: Instagram Anna Kournikova

Enrique Iglesias și Anna Kournikova sunt împreună din 2001

La fel ca și la prima naștere, cei doi au ținut secretă sarcina până în ultima clipă. Enrique și Anna sunt împreună din anul 2001 și au fost la un pas de despărțire de mai multe ori, conform presei de scandal americane.

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias şi fosta tenismană rusă Anna Kournikova mai au doi copii gemeni, un băieţel, Nicolás, şi o fetiţă, Lucy,în vârstă de doi ani. În 2017, cuplul a reuşit să ascundă complet de presă sarcina până ce micuţii au venit pe lume. 

Enrique dispus să renunţe la carieră de dragul familiei

Întrebat dacă se gândeşte să renunţe la carieră şi să se dedice în totalitate familiei, Enrique a răspuns: “Aş minţi să spun că nu mi-a trecut prin minte să fac asta. Cel mai probabil asta se va întâmpla în viitorul apropiat. Când aveam 19 ani şi călătoream în jurul lumii cu primul album mă gândeam la asta…«Băiete, poate ar trebui să te opreşti, să iei o pauză, îmi spuneam»”, a conchis artistul, într-un interviu oferit în 2017.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net