Ce s-a mai îngrăşat Kate Winslet!

Ultima actualizare:

    Vedeta de 39 de ani este mândră  de formele ei generoase, deşi  este plină de celulităFoto: Guliver/Splashnews
Vedeta de 39 de ani este mândră de formele ei generoase, deşi este plină de celulităFoto: Guliver/Splashnews

Nici măcar costumul de baie negru nu a mai salvat-o! Actriţa Kate Winslet s-a umplut de colăcei după ultima naştere, iar fundul ei părea că explodează la plajă, în Noua Zeelandă.

Binecunoscută pentru rolul lui Rose din filmul „Titanic”, îndrăgita actriţă britanică, în vârstă de 39 de ani, şi-a şocat fanii cu apariţia ei dizgraţioasă, din timpul vacanţei petrecute în Noua Zeelandă. Formele lui Kate Winslet s-au rotunjit foarte mult, mai ales după naşterea micuţului Bear, de 13 luni. Cu toate acestea, soţul ei, Ned Rocknroll, nu pare deloc deranjat că partenera lui de viaţă nu mai e la fel de atrăgătoare.

Vedeta pare să fi pierdut lupta cu kilogramele, după ce în urmă cu 6 ani, declara că se simte grasă şi nefericită. Nici măcar costumul de baie de culoare neagră, într-o singură piesă, n-au putut să-i ascundă formele rubensiene. Deşi are în conturi 45 de milioane $, aceasta preferă să nu arunce banii pe tratamente costisitoare ca să scape de „aripioare” şi de celulita de pe fund. Kate Winslet mai are doi copii, Mia (14 ani) şi Joe (11 ani), din căsătoriile anterioare.

Una dintre cele mai sexy actriţe, când juca în «Titanic»

Născută pe 5 octombrie 1975, Kate Winslet şi-a făcut debutul în filmul „Heavenly Creatures” (1994). Actriţa britanică e cea mai tânără persoană care a obţinut şase nominalizări la Oscar, reuşind să câştige premiul Academiei pentru rolul din „The Reader” (2006). A jucat în „Raţiune şi simţire” (1995), „Vacanţa” (2006),  „Divergent” (2014) şi „Titanic”.

Kate Winslet, în rolul  lui Rose din „Titanic”
Kate Winslet, în rolul lui Rose din „Titanic”
image
image
image
image
image
image
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png
banner georgiana lobonț png
Mihai Traistariu are 6 apartamente la mare Colaj Click!
adelina pestritu jpg