Ce sexy sunt, deşi au peste 50 de ani!

Ultima actualizare:

    Sharon Stone, 59 de ani,  actriţă
Sharon Stone, 59 de ani, actriţă

Au mers deja la plajă! Îndată ce s-a încălzit, vedetele au ieşit la bronzat ca să-şi expună trupul de invidiat. Liz Hurley, Sharon Stone, Elle MacPherson şi Halle Berry sunt încă sexy, deşi au peste 50 de ani.

Actriţa Elizabeth Hurley (51 de ani), cunoscută mai ales din filmul “Pact cu diavoliţa”, nu s-a schimbat deloc de la debut şi până azi. Este la fel de sexy şi suplă. Cu trupul ei de felină şi fără riduri, diva atrage privirile bărbaţilor la plajă. Culmea e că vedeta se jură că nu face niciodată gimnastică, dar se agită foarte mult. Îşi păstrează trupul adolescentin, ducându-se numai flămândă la culcare. Mănâncă doar cereale integrale, legume, bucăţele de carne slabă şi peşte. La 59 de ani, Sharon Stone face şi ea ca toate privirile bărbaţilor s-o urmărească, când iese la plajă. Îşi păstrează silueta, nu are celulită şi nici riduri. Poartă un costum de baie cu slip minuscul care îi scoate în evidenţă formele perfecte. Diva, cunoscută pentru rolul din “Instinct primar”, se menţine cu gimnastică, terapie prin dans şi consumă alimente cu indice glicemic scăzut, cum ar fi morcovi cruzi, varză, roşii, broccoli, mere şi prune. 

Elle MacPherson, 53 de ani,  fotomodel
Elle MacPherson, 53 de ani, fotomodel

Elizabeth  Hurley, 51 de ani,  actriţă
Elizabeth Hurley, 51 de ani, actriţă

Fotomodelul Elle MacPherson (53 de ani) are acelaşi trup perfect dintotdeauna şi îi place să se răsfeţe la soare. Se menţine cu gimnastică la greu, fructe, legume şi 3 litri de apă pe zi. Halle Berry, cunoscută pentru rolul Femeia Pisică, a împlinit 50 de ani în august, anul trecut, dar la plajă nu îi dai mai mult de 30 de ani. Îşi numără zilnic dumicaţii, ca să rămână sexy.

Halle Berry, 50 de ani,  actriţă
Halle Berry, 50 de ani, actriţă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net