Cel mai cool cuplu al momentului! Cum își arată iubirea Brooklyn Beckham și Hana Cross

image
Brooklyn Beckham și Hanna Cross, cel mai cool cuplu al momentuluiFoto: Profimedia

Brooklyn Beckham are, la doar 19 ani, un palmares impresionant de iubite care de care mai frumoase și celebre. După o relație cu actrița Chloe Grace Moretz, puștiul fotbalistului David Beckham s-a reorientat către o altă fată, cel puțin la fel de sexy, modelul Hana Cross (21 de ani). Cei doi atrag privirile pe oriunde merg împreună, devenind, în scurt timp, cel mai cool cuplu al momentului.

Cea mai recentă apariție a celor doi, la o petrecere caritabilă din Londra, i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă lucrurile au devenit foarte serioase între ei, deși se întâlnesc doar de câteva luni. Brooklyn și Hana și-au arătat dragostea prin intermediul bijuteriilor pe care le-au purtat la eveniment: lănțișoare cu pandantive inscripționate cu inițiala numelui celuilalt. Nu este pentru părima dată când fiul cel mare al soților Beckham oferă persoanei iubite acest tip de accesorii: și lui Chloe Grace Moretz i-a oferit un inel cu inițiala B, în timp ce el purta unul cu inițiala ei, C.

Hana îi face reclamă Victoriei Beckham

image
Brooklyn și Hana au purtat lănțișoare asortate

Pentru promovarea noilor sale creații vestimentare, Victoria Beckham a decis să o folosească pe iubita de 21 de ani a fiulului ei drept model. Hana Cross s-a îmbrăcat în hainele create de fosta membră a trupei „Spice Girls” și a apărut rapid pe rețelele de socializare are Victoriei, care s-a mândrit cu ținuta propusă de ea, dar și cu „noua cucerire” a băiatului ei cel mare, în vârstă de 19 ani.

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
sinucidere ploiesti
mobilizare Rusia Foto captură video
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg