Celebra actriță de 65 de ani care își caută iubit pe aplicațiile de dating. Pe cine a „agățat” pe Tinder

Poți să faci parte din categoria actrițelor super celebre și curtate de mii de sute de bărbați că tot poți să fii super ghinionstă în amor. Asta a dovedit-o chiar și Sharon Stone care, în încercarea de a-și găsi marea iubire, a apelat la ajutorul aplicațiilor de dating precum Tinder. Iată însă că nici acolo nu a avut prea mult noroc. 

Celebra actriță de 65 de ani care își caută iubit pe aplicațiile de dating
Celebra actriță de 65 de ani care își caută iubit pe aplicațiile de dating

Celebra actriță de 65 de ani care își caută iubit pe aplicațiile de dating

La vârsta de 65 de ani, celebra actriță nu a avut prea mult succes în privința iubirii, și a împărtășit cu fanii mai multe din poveștile sale romantice în presa internațională.

Chiar și în calitate de personalitate internațională, Sharon Stone a decis să își încerce norocul pe aplicații matrimoniale precum Tinder și Bumble, făcând o declarație sinceră că își dorește să experimenteze dragostea în acest an, conform informațiilor publicate de The Times.

Actrița a relatat că de mai multe ori s-a regăsit în situații inconfortabile după întâlniri cu bărbați pe care i-a cunoscut online. Ceea ce caută cu adevărat este o conexiune profundă cu cineva. Sharon Stone aspiră la o iubire fierbinte și pasională, evitând aventurile de o noapte, care nu îi satisfac gusturile. Până acum, însă, ghinioanele au marcat această căutare a iubirii pentru ea.

Sharon Stone
Sharon Stone

Iată că unul dintre bărbații cunoscuți pe aceste aplicați s-a dovedit a fi „un dependent de heroină, cu siguranță câteva zeci de mii de injecții de heroină mai târziu decât arăta în fotografia pe care mi-a trimis-o”. Cei doi s-au întâlnit la Hotelul Bel-Air, dar a durat foarte puțin. Sharone Stone a decis să își ia tălpășița după ce ea și-a comandat un pahar cu apă, iar bărbatul un absint. 

„Nu am intrat pe Tinder pentru știți voi ce! E atât de ușor să sari în pat cu cineva. Dar eu nu asta îmi doresc în acest moment al vieții mele. În alt caz, am jucat rolul terapeutului. Am întâlnit un tip a cărui soției îi ceruse divorțul și ei aveau doi copii. Omul avea mari probleme să proceseze ceea ce i se întâmpla. Iar cu altul am pățit ceva similar – se despățise de iubită. Ea a constatat că rămăsese gravidă, a făcut avort și atunci și-a dat și el seama că o mai iubea. L-am ajutat și pe el să treacă mai departe peste asemenea poveste”, a completat Sharon Stone.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net