Lovitură pentru Sharon Stone! Și-a pierdut jumătate din avere, după prăbușirea Sillicon Valley Bank

Vedeta din filmul „Basic Instinct” („Instinct primar” n.r) și câștigătoarea Premiului Oscar în 1996 pentru „cea mai bună actriță”, Sharon Stone (65 de ani), a dezvăluit că și-a pierdut jumătate de avere în urma prăbușirii băncii Silicon Valley Bank.

Actrița Sharon Stone a dezvăluit că a pierdut jumătate din avere (foto: Profimedia)
Actrița Sharon Stone a dezvăluit că a pierdut jumătate din avere (foto: Profimedia)

Actrița Sharon Stone a susținut cu lacrimi în ochi, joi seară, că și-a pierdut „jumătate” din avere în recentele tulburări economice cauzate de eșecul Silicon Valley Bank și Signature Bank din New York.

Probleme mari pentru Sharon Stone: a pierdut jumătate din avere!

Sharon Stone a vorbit despre lovitura financiară pe care a avut-o în timp ce îi îndemna pe participanți să facă donații pentru cercetarea cancerului în timpul unui discurs la gala de strângere de fonduri a Fondului de Cercetare a Cancerului Pentru Femei ( WCRF) din Beverly Hills, unde a fost onorată cu premiul Courage.

„Știu că este dificil să îți dai seama cum să trimiți bani prin sms. Sunt o idioată când vine vorba de tehnologie, dar știu să scriu un cec. Și, acum, și asta este o formă de curaj, pentru că sunt conștientă de ceea ce se întâmplă. Mi-am pierdut jumătate din bani în urma acestei «chetii» bancare, dar asta nu ănseamnă că eu încă nu mă aflu aici”, a declarat Sharon Stone în timpul discursului ei, potrivit Page Six.

Deși actrița nu a detaliat „chestia bancară”, discursul ei a venit la scurt timp după prăbușirea Silicon Valley Bank și Signature Bank -  ce a fost al doilea și, respectiv, al treilea cel mai mare eșec bancar din istoria SUA.

Totodată, Sharon a vorbit în discursul ei despre propria luptă cu cancerul de sân și a ținut să îi laude pe alți supraviețuitori ce se aflau în sală. A făcut referire și la fratele ei, Patrick, care a murit luna trecută, la vârsta de 57 de ani, din cauza unei boli de inimă.

„Fratele meu tocmai a murit. Nu este un moment ușor pentru niciunul dintre noi. Este o perioadă grea în lume, dar vă spun ce, nu am vreun politician care să-mi spună ce pot și ce nu pot să fac. Sau cum îmi pot și cum nu îmi pot trăi viața, nici care este valoarea vieții mele și care nu este. Așa că ridică-te. Ridică-te și spune cât valorezi. Te provoc. Ăsta este curajul”, a încheiat actrița.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2023 03 24 la 21 32 30 jpg
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 12 theo bun jpg
Tom Cruise jpeg
andreea marin in vacanta cu iubitul si cu fiica 3 1024x1024 jpeg
Zoli Toth FOTO Facebook
Gisele Bundchen Getty jpg