Celebrităţi care au avut tentative de suicid

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au bani, faimă, satisfacţii, însă la un moment dat au decis că viaţa pe care o duc nu e cea pe care şi-o doresc. Faptul că încă trăiesc demonstrează că vieţile lor merită totuşi trăite. Iată câteva celebrităţi care au încercat să se sinucidă.

Actorul Jonathan Rhys-Meyers a refuzat tratamentul medicilor care l-au găsit, marţi, întins pe podeaua apartamentului său, după, se pare, o tentativă de suicid. Acesta a fost internat pentru scurt timp, ceea ce demonstrează de fapt că Rhys-Meyers nu a vrut să îşi ia viaţa, ci doar a făcut abuz de alcool. Dacă ar fi încercat să-şi ia viaţa, după cum scrie Yahoo News, doctorii l-ar fi ţinut mai mult timp sub obervaţie.

Owen Wilson a încercat, acum patru ani, să îşi taie venele de la ambele mâini. Depresia puternică a actorului a pornit de la consumul de droguri şi, mai ales, de la despărţirea de Kate Hudson. După ce a urmat un tratament, cei doi s-au împăcat pentru scurt timp. De atunci, actorul a fost implicat în mai multe proiecte cinematografice şi a devenit tatăl unui băieţel. Şi-a dat seama că nu se simte prea bine în rolul de soţ, aşa că s-a despărţit de mama copilului, alegând să-şi petreacă timpul alături de prieteni şi să joace, doar atunci când simte nevoia, rolul de tată.

Halle Berry a recunoscut că a încercat să se sinucidă cu monoxid de carbon. Motivele pentru care a decis să îşi pună capăt zilelor erau două relaţii eşuate: prima sa căsnicie, cu David Justice, şi cea cu un jucător de baseball. Gândul că mama sa s-a sacrificat pentru copiii ei a salvat-o pe vedetă. Atunci şi-a dat seama, potrivit propriilor declaraţii, că un astfel de gest era o dovadă de egoism.

Drew Barrymore a intrat prima data într-un centru de reabilitate la 12 ani, când avea deja probleme cu alcoolul, marijuana şi cocaina. La 15 ani a realizat că reputaţia sa de petrecăreţă nu o ajută în a-şi găsi un rol într-un film, aceasta a încercat să se sinucidă.

Deşi în versurile sale pare o persoană foarte dură, Eminem este foarte afectat de viaţa sa personală. În 1996 a încercat să se sinucidă după ce prietena sa, Kim, l-a părăsit şi i-a interzis să o mai vadă pe fiica lor, Hailie. După tentativă, lucrurile s-au calmat, iar cei doi s-au căsătorit. Nu pentru totdeauna, insă. Eminem este acum divorţat de Kim şi luptă pentru custodia fiicei lor.

Elton John a încercat să se sinucidă într-un mod stupid, după părerea compozitorului Bernie Taupin care i-a salvat viaţa. Cântăreţul, aflat cu capul pe o pernă, dăduse drumul la gaz, la cel mai mic nivel, şi deschisese toate geamurile. Elton John era logodit cu Lisa Woodrow şi simţea că nu se poate căsători cu ea  (pentru motive care sunt destul de evidente acum).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net