Chadwick Boseman s-a căsătorit în secret înainte să moară! Soția lui a rămas văduvă la 29 de ani


    Taylor Simone Ledward și Chadwick Boseman pe covorul roșu, în 2019Foto: Getty
Taylor Simone Ledward și Chadwick Boseman pe covorul roșu, în 2019Foto: Getty

Este doliu la Hollywood, după ce actorul Chadwick Boseman s-a stins fulgerător din viață, la doar 43 de ani. Starul din Pantera Neagră suferea de cancer la colon din 2016, dar și-a ținut ascunsă cumplita boală. NImeni nu știa că timp de patru ani în care nu a lipsit de la niciun eveniment și a jucat în mai multe filme de succes, Chadwick Boseman trecea prin numeroase operații și ședințe de chimioterapie. Una dintre dorințele sale arzătoare a fost să se căsătorească cu dragostea vieții lui, Taylor Simone Ledward.

Se pare că cei doi s-au căsătorit în privat anul acesta, înainte ca Chadwick Boseman să plece dintre noi. Reprezentanții vedetei Black Panther au confirmat că a murit acasă cu „soția” Taylor Simone Ledward alături, după o luptă secretă cu cancerul de colon. Tânăra de doar 29 de ani i-a fost alături până în ultima clipă. Chadwick îi ceruse lui Taylor să se căsătorească cu el în octombrie anul trecut și se crede că cei doi și-au  spus jurămintele într-o ceremonie privată înainte ca boala actorului să avanseze, potrivit tabloidului britanic Mirror.

Chadwick Boseman și Taylor Simone Ledward și-au ascuns relația la început

Taylor i-a fost alături lui Chadwick până la sfârșit
Taylor i-a fost alături lui Chadwick până la sfârșit

Chadwick Boseman și Taylor Simone Ledward au vrut încă de la început să țină relația departe de ochii lumii, însă în timp bruneta a început să fie văzută  în mod regulat la brațul actorului, la ceremoniile de premiere de pe covorul roșu. Taylor este o cântăreață care a absolvit Universitatea de Stat din California Pomona în 2014, cu o diplomă de licență în Studii privind industria muzicală. În timpul studenției, a fost solista trupei de jazz a școlii. Relația ei cu starul hollywoodian a fost confirmată la un an după ce a părăsit facultatea, în 2015, când au fost fotografiați pentru prima dată împreună pe Aeroportul Internațional din Los Angeles. Taylor a fost apoi văzută din nou susținându-l pe actor, când a apărut ca invitat la emisiunea americană Jimmy Kimmel Live! în 2017.

Până în 2018, Taylor a fost mereu alături de Chadwick pe covorul roșu la premierele  filmelor sale de succes, printre care Black Panther și 21 Bridges. Acum se știe că Chadwick a fost diagnosticat tragic cu cancer de colon la doar un an de la începerea relației, în timp ce a continuat să lupte în următorii patru ani cu Taylor alături.

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
cub gabi bădălău png
horoscop jpg
inna sexy jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
image
image
image
image
image
image
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței