Charlize Theron face orice de dragul actoriei! S-a transformat radical pentru rolul din "Fast&Furious"

Ultima actualizare:
Charlize Theron a renunţat la părul lung şi blond pentru noul rol
Charlize Theron a renunţat la părul lung şi blond pentru noul rol

Charlize Theron, în vârstă de 44 de ani, este una dintre actriţele care ar face orice pentru a intra cât mai bine în pielea personajului şi a acorda fiecărui rol o doza considerabilă de credibilitate. De-a lungul timpului, actriţa de origine sud-africană a slăbit, s-a îngrăşat, a renunţat la podoaba capilară blondă, s-a tuns şi vopsit de nenumărate ori, totul în numele dedicării pe care o are faţă de meseria pe care o practică. Eforturile ei au dat roade aproape de fiecare dată, căci filmele pentru care Charlize s-a transformat radical, au primit adesea aprecieri pozitive atât din partea criticilor, cât şi din partea telespectatorilor.

Charlize Theron nu se dă în lături de la nimic atunci când vine vorba despre meseria pe care o practică. Niciun rol nu pare să fie prea dificil pentru frumoasa actriţă de orgine sud-fricană.

Aşa arată Charlize Theron în rolul lui Cipher
Aşa arată Charlize Theron în rolul lui Cipher

A câştigat Oscarul pentru prestaţia uimitoare din filmul "Monstrul", în care a interpretat un personaj complex, cu o înfăţişare nu tocmai plăcută. Charlize a acceptat provocarea şi s-a îngrăşat pentru acel rol mai bine de 10 kilograme. În plus chipul său, cu trăsături armonioase, a fost ascuns în spatele unui machiaj care crea impresia unui ten brăzdat de numeroase cicatrici.

Charlize Theron, în fimul Aeon Flux, din 2005
Charlize Theron, în fimul Aeon Flux, din 2005

Pentru rolul din pelicula Aeon, Charlize a abordat o atitudine de fată rea. Comportamentul personajului a fost dublat de aspectul său. Cu un trup lucrat îndelung la sală, un costum negru din latex, similar celui purtat de femeia-pisică şi o tunsoare bob, care nu amintea cu nimic de părul bălai şi ondulat al său, Charlize a fost de nerecunoscut, iar aprecierile criticilor nu au întârziat să apară.

Charlize a obţinut premiul Oscar pentru interpetarea din filmul "Monstrul", în anul 2003
Charlize a obţinut premiul Oscar pentru interpetarea din filmul "Monstrul", în anul 2003

Iată că actorii "The Fast & Furious" s-au reunit pentru al nouălea film, iar Charlize Theron afişează cea mai îndrăzneaţă schimbare de look de până acum. Charlize (44 ani) a postat pe Instagram o fotografie de pe platourile de filmare de la Fast & Furious 9. "She’s baaaaack #Fast9", a scris actrița, prezentand fanilor noua tunsoare, una radicală, pentru rolul Cipher.Aşa cum era de aşteptat reacţiile fanilor au fost unele pozitive, iar Charlize pare să fie foarte mândră de noul look.


    Charlize Theron a renunţat la părul lung şi blond pentru noul rol Foto: Profimedia
Charlize Theron a renunţat la părul lung şi blond pentru noul rol Foto: Profimedia

Actriţa a fost surpinsă recent de fotoreporterii de peste Ocean, iar cine nu ştia despre transformarea prin care Charlize a trecut cu siguranţă a fost foarte surprins să o vadă tunsă astfel. Un lucru este sigur, indiferent de kilograme, lungimea sau culoarea părului, Charlize Theron are aceeaşi atitudine care a cucerit inimile fanilor din întreaga lume. Cu siguranţă de sine şi o faţă serioasă, Charlize a păşit pragul restaurantului în incinta căruia a petrecut câteva ore. La mână purta un bandaj de compresie, semn că filmările pentru noul film nu au fost unele uşoare.

image
image
image
image
image
image
cub marius elisei png
cub anda adam png
Tudor Chirilă jpg
image png
banner otil dragusanu chirila png
image png
banner oana roman vica blochina png
MDAmaD00MjAmaGFzaD1lNjE4MGEwZTkwMzhkZjNhY2NhNzMyMDlkOTk0MDliMA== thumb jpg