Chris Brown i-a cumpărat fiicei o maimuţică, animal de companie! Fanii l-au criticat

simeon stalpnicul png
Chris Brown i-a cumpărat fiicei sale o maimuţică ca animal de companie Foto: Getty

Fostul iubit al Rihannei, Chris Brown (28) a reuşit să îşi supere din cale afară fanii din cauza unui gest aparent inofensiv: un cadou oferit fiicei sale de trei ani, Royalty.

Chris Brown i-a cumpărat fiicei sale, în vârstă de trei ani, un cadou cel puţin exotic, un pui de maimuţă. Chris a filmat un scurt clip video în care fiica sa se joacă fericită cu mica maimuţă şi l-a încărcat pe pagina personală de Instagram,potrivit dailymail.co.uk. Din nefericire, fanii nu au fost la fel de încântaţi precum fiica cântăreţului. Mulţi dintre fani au considerat videoclipul fiind drăgut, dar la fel de mulţi au fost de părere că artistul a cumpărat un animal exotic doar pentru satsifacţia vanităţii personale.

simeon stalpnicul png
Chris Brown a fost aspru criticat de faniFoto: Arhivă personală Chris Brown

L-au criticat pentru faptul că a răpit puiul de maimuţă de la mama lui pentru a-l ţine în captivitate spre satisfacţia unui copil. Alţii , mai îngăduitori i-au recomandat să ducă animalul înapoi de unde l-a luat şio să îi achiziţioneze fiicei sale o jucărie de pluş. "Ruşinos, animalele sălbatice nu sunt jucăriile tale. Lasă puiul să trăiască în sălbăticie, acolo unde îi este locul. Ai separat puiul de mama lui pentru ca tu să îţi satisfaci plăcerile personale" au fost cuvinele unui fan supărat. "Abuz asupra animalelor. Mai bine te-ai educa astfel încât să fii o parte din soluţia oferită abuzului, nu tocmai sursa acestui abuz", au fost vorbele altui fan revoltat. 

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
Mădălina Craiu (1) png
image
image
image
image
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png