Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger au devenit părinți! Fiica lui Arnold a născut, a doua oară

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger au devenit părinți pentru a doua oară, asta după ce fiica lui Arnold a adus pe lume încă o fetiță, în data de 21 mai. Ce nume special a primit micuța?

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger
Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger

Chris Pratt și Catherine Schwarzenegger sunt în culmea fericirii după ce au devenit părinți pentru a doua oară. Ei mai au o fată, iar actorul are și un băiat din căsnicia anterioară, cu fosta soție Anna Farris. Cei doi au făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde au dezvăluit și numele micuței, dar și cum se simte proaspăta mămică.

Încă din luna decembrie a anului 2021 au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora fiica lui Arnold Schwarzenegger ar fi însărcinată și apoi a fost surprinsă de paparații cu burtica la vedere. Cu toate acestea, a confirmat sarcina relativ recent, în luna martie a acestui an. Acum că mezina familiei a venit deja pe lume, Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger au oferit detalii despre marele eveniment.

Katherine Schwarzenegger a născut. Cum se simte soția lui Chris Pratt?

Cei doi au publicat o declarație oficială în care anunță că bebelușul și proaspăta mămică se află în parametrii normali. Totodată, Chriss Pratt și Katherine Schwarzenegger au dezvăluit și numele fetiței lor.

Suntem entuziasmați să anunțăm nașterea celei de-a doua fiice, Eloise Christina Schwarzenegger Pratt. Mama și bebelușul se simt bine. Ne simțim mai mult decât binecuvântați și recunoscători. Cu dragoste, Katherine și Chris”, au transmis cei doi, pe rețelele de socializare.

Motivul pentru care cuplul Pratt-Schwarzenegger nu arată chipul copiilor în fotografii

Cei doi au încă o fiică, pe nume Layla, care s-a născut în anul 2020. Cu toate acestea, nici Chris Pratt și nici Katherine Schwarzenegger nu au postat până acum vreo imagine în care să apară chipul micuței, iar internauții au lansat o serie de speculații. Chiar dacă actorul a publicat numeroase fotografii cu fiul său, Katherine mărturisește că nu își dorește ca fiica ei să apară pe rețelele de socializare, pentru că vrea să trăiască o copilărie normală.

„Eu nu am crescut cu social media ca fiind o chestie importantă. Mi se pare că împărtășim atât de multe, în ziua de azi. Cred că unul dintre cele mai mari cadouri pe care eu și frații mei le-am primit de la părinți este cel al intimității. Am avut o creștere normală, o creștere pe cât de normală s-a putut.

Am avut o copilărie normală, magică și ni s-a permis să fim noi înșine, să avem propria identitate și să alegem, oarecum, când să devenim persoane publice, sub o formă sau alta, când am vrut și când ne-am simțit confortabil”, a spus Katherine.

Chris Pratt şi Anna Faris
Chris Pratt şi Anna Faris

Chris Pratt a fost căsătorit vreme de nouă ani cu Anna Faris, până în 2018, când au divorțat însă au o relație bună în continuare, de dragul fiului lor în vârstă de nouă ani. Actorul și Katherine Schwarzenegger sunt împreună din 2018 și s-au căsătorit în luna iunie 2019.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net