Cine a fost Kelly Preston, soția lui John Travolta. A dus cu ea în mormânt secretul care a chinuit-o întreaga viață

Ultima actualizare:

    John Travolta, 66 de ani, și Kelly Preston s-au căsătorit în septembrie 1991, la bordul unui avion Concorde
John Travolta, 66 de ani, și Kelly Preston s-au căsătorit în septembrie 1991, la bordul unui avion Concorde

John Travolta este distrus! Soția lui Kelly Preston, 57 de ani, a încetat din viață după o lungă și chinuitoare luptă cu cancerul. ”A fost o soție iubitoare și o mamă extraordinară”, au fost cuvintele actorului, pe pagina lui de Instagram. Kelly Preston s-a stins la 12 iulie, după doi ani de luptă cu un cancer la sân nemilos. Ea a suferit enorm la 16 ianuarie 2009, când fiul ei Jett a murit la doar 17 ani.

Doliu în cetatea filmului! Actrița și fotomodelul Kelly Preston, soția lui John Travolta s-a stins din viață în dimineața zilei de 12 iulie după o luptă chinuitoare care a durat doi ani, cu cancerul la sân. Ea este cunoscută publicului din România datorită rolurilor din filme precum ”Mischief” (1985), ”Gemenii” (1988) - alături de Danny De Vito și Arnold Schwarzenegger și ”Jerry Maguire” (1996). Kelly Preston a fost distrusă după moartea fiului ei Jett, din 2009 și după tragedie a mai colaborat doar la ”Casino Jack” (2010) și ”Gotti” (2018). La căpătâiul lui Kelly au stat fiica Ella Bleu, de 20 de ani și Benjamin, de 10 ani. Însă o durere ascunsă a dus-o cu ea în mormânt.

Kelly Preston măcinată de scandalurile lui Travolta

Kelly Kamalelehua Smith a văzut lumina zilei la 13 octombrie 1952, în Honolulul, Hawaii. Numele ei înseamnă ”grădina de flori Lehua”. Mama ei a fost administrator la un centru de psihiatrie, iar tatăl ei care lucra în agricultură a murit înecat când Kelly avea doar 3 ani. Mama ei s-a măritat cu Peter Palzis, care a adoptat-o și mai avea un fiu Chris. În septembrie 1991, se mărită în cadrul unei ceremonii scientologice cu John Travolta, la bordul unui avion Concorde aparținând Air France, în drum spre Paris. I-a fost fidelă până în ultima clipă lui John Travolta și i-a luat apărarea în scandalurile sexuale din ultimii 10 ani, când starul a fost fotografiat sărutând bărbați și acuzat de mai mulți tineri de hărțuire sexuală.

Citește și:

Kelly Preston, împăcată de soţ

John Travolta este din nou tătic. Kelly Preston a născut un băieţel

Ea a dus cu ea în mormânt adevărul privind orientarea sexuală a soțului ei. Gurile rele au spus în repetate rânduri că ar fi fost obligată fie pe linie religioasă, fie pe parte financiară să semneze un contract de confidențialitate și să îi accepte orice lui Travolta. Alții au insinuat că mariajul cu Travolta ar fi fost unul de ”ochii lumii” pentru că amândoi duceau o viață complet separată. Un lucru e cert: Kelly Preston a dus cu ea în mormânt adevărul cu privire la aceste lucruri.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net