Cine este amantul secret al lui Will Smith

20 ianuarie 2016
article img
Will Smith are o avere de 260 milioane $, Jada are în conturi 20 milioane $

Dezvăluiri incendiare! Căsnicia lui Will Smith cu Jada Pinkett e de faţadă, întreţinută doar de ochii presei şi ai copiilor. În realitate, actorul cunoscut pentru rolul din serialul “Prinţul din Bel Air” e homosexual.

Dezvăluirile au fost făcute recent de actorul transsexual Alexis Arquette, a cărui soră este actriţa Patricia Arquette, laureată cu Oscar în 2014. Acesta spune că Will Smith (47 de ani) a fost prins în pat în 1995 cu unul dintre cei mai mari impresari de la Hollywood, Benny Medina, de fosta lui nevastă, Sheree Zampino. Incidentul ar fi provocat un imens scandal. În cele din urmă, Sheree a dat divorţ de “Prinţul din Bel Air” după numai trei ani de căsnicie. Smith a continuat să-şi păstreze relaţia amoroasă cu producătorul de la Hollywood, Benny Medina, a cărui viaţă a inspirat serialul “Prinţul din Bel Air”.

Ca să ascundă povestea lor de amor, începută în 1995, Will Smith s-ar fi însurat, doi ani mai târziu, cu Jada Pinkett (44 de ani), care ar fi şi ea lesbiană. Ba mai mult decât atât, Alexis Arquette lasă să se înţeleagă că starul îşi plăteşte nevasta pentru a păstra tăcerea despre aventurile lor homosexuale. Ei ar fi căzut de acord, încă de la început, să aibă o căsnicie deschisă, numai de faţadă. Au adus pe lume şi doi copii, Jaden, de 17 ani, şi Willow, de 15 ani, pentru a nu mai trezi suspiciuni. Zvonuri privind căsătoria de formă a lui Will Smith cu Jada Pinkett au apărut de mai mult timp în presă.

În vârstă de 57 de ani, Benny Medina este un mare producător de la Hollywood, care se ocupă cu lansarea de talente. El a impresariat şi cariera celebrei cântăreţe şi actriţe Jennifer Lopez, care i-ar fi fost şi iubită timp de trei luni, în 1999.  De asemenea a lansat-o pe Tyra Banks, fotomodel, actriţă şi dansatoare.

article img
Will Smith a fost surprins în pat cu Benny Medina în 1995