Cine este Lashana Lynch, noul agent 007 din seria James Bond. Care este rolul ei, de fapt

Ultima actualizare:

    Kate Middleton și Lashana Lynchfoto: GettyImages
Kate Middleton și Lashana Lynchfoto: GettyImages

Ultimul film „James Bond” cu Daniel Craig în rolul Agentului 007 a avut premiera mondială marţi seară, la Londra, în prezenţa ducilor de Cambridge şi a prinţului Charles. Toți ochii au fost ațintiți către superba Kate Middleton, dar și spre Lashana Lynch, actrița care s-a alăturat distribuției și care va prelua celebrul număr 007.

Noul agent 007 din seria James Bond va fi o femeie de culoare. Este vorba despre Lashana Lynch, care va prelua celebrul număr 007 al MI6, în următorul film al francizei "James Bond".

Cine este Lashana Lynch, primul agent 007 femeie

Născută pe 27 noiembrie 1987, Lashana Lynch are origini jamaicane, dar este născută și crescută în Londra. Și-a făcut debutul în "Fast Girls", din 2012, dar rolul ei important a fost cel al pilotului de luptă Maria Rambeau în "Captain Marvel" (2019). Vestea că ea a primit faimosul cod 007 al lui Bond a stârnit vâlvă pe rețelele sociale, actrița lovindu-se de un val de ură la momentul respectiv.

Ea nu îl va înlocui însă pe Bond propriu-zis. În lungmetrajul „Nu e vreme de murit/ No Time to Die”, a cărui lansare a fost cea mai aşteptată din seria „James Bond”, Lashana are personajul ei, pe nume Nomi. Ea este agentul secret care moşteneşte titlul 007 după ce Bond se retrage în exil, într-o desfăşurare a acţiunii ce se petrece la câţiva ani după evenimentele din Spectre. "Aici nu e vorba despre mine personal. Eu sunt o femeie de culoare. Orice altă femeie de culoare care ar fi fost în locul meu ar fi avut parte de aceleaşi atacuri şi abuzuri", declara Lashana într-un interviu pentru Harper’s Bazaar.

„No Time to Die”, buget de 200 de milioane de dolari

Producţia „Nu e vreme de murit/ No Time to Die” cu buget de 200 de milioane de dolari este regizată de Cary Joji Fukunaga şi este ultima cu Daniel Craig în rolul James Bond. Din distribuţie fac parte Rami Malek, Lashana Lynch, Léa Seydoux, Ana de Armas, Ben Whishaw şi Christoph Waltz.

Acţiunea din „No Time to Die” are loc după cinci ani de la evenimentele din „Spectre”, când Bond a decis să lase în urmă viaţa de agent secret şi să se bucure de libertate în Jamaica. Liniştea lui nu a durat însă foarte mult, pentru că vechiul lui prieten din CIA, Felix Leiter, are nevoie de serviciile lui. Aşa ajunge pe urmele unui infractor misterios care are pe mâini o nouă şi foarte periculoasă tehnologie.

Citește și:

Logodnica lui Florin Ristei, senzuală ca o fată Bond la lansarea filmului cu Agentul 007. Ce cupluri au mai ieșit să vadă pelicula

Kate Middleton, spectaculoasă la premiera mondială James Bond. A părut desprinsă din film!

image
image
image
image
image
image
cub mihai petre png
Sebastian Felix Topescu jpg
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg