Claudia Schiffer are copil cu un miliardar!

16 decembrie 2011
simeon stalpnicul png

Şoc pentru Claudia Schiffer şi pentru soţul ei, Matthew Vaughn! Omul de afaceri rus Aleksander Gavrilov a dat-o în judecată pentru a dovedi că e tatăl fiicei ei Cosima, de 1 an şi 8 luni.

Fotomodelul german Claudia Schiffer (41 de ani) a avut parte de o surpriză foarte neplăcută. Aleksander Gavrilov pretinde că e tatăl celei de-a doua fetiţe a ei, potrivit"Bild".

E cu totul neobişnuit ca o mamă să fie chemată în justiţie de un bărbat care susţine că i-a făcut un copil în afara căsătoriei, cum i s-a întâmplat Claudiei.

simeon stalpnicul png

Gavrilov a cerut unui tribunal din vestul Rusiei ca micuţa Cosima să fie supusă unui test ADN pentru a se dovedi că e fiica sa. Omul de afaceri vrea să se implice în creşterea şi educaţia fetiţei, chiar dacă mama ei e căsătorită cu un alt bărbat.

Gavrilov susţine că a trăit o poveste de dragoste cu vedeta, pe care ar fi cunoscut-o pe Internet, fără să-şi dea seama cine era!

Un mariaj de 9 ani din care au rezultat 3 copii

Claudia Schiffer este căsătorită din data de 25 mai 2002 cu regizorul de film britanic Matthew Vaughn (40 de ani).

Cei doi au împreună 3 copii: Caspar Matthew (născut la 30 ianuarie 2003), Clementine (născută la 11 noiembrie 2004) şi Cosima (născută la 14 mai 2010)

2vancea botez jpg
kate profimedia 0692807495 jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg
elena merisoreanu 99 1 0 jpeg