Clipe grele pentru Nicole Kidman. Tatăl actriţei a murit

Ultima actualizare:

    Nicole Kidman, alături de tatăl ei, Antony(foto AFP)
Nicole Kidman, alături de tatăl ei, Antony(foto AFP)

Actriţa Nicole Kidman (47 de ani) trece prin cele mai grele momente din viaţa ei. Tatăl ei, Antony Kidman, s-a stins din viaţă, vineri, într-un accident. Acesta se afla în Singapore, într-o vizita la sora actriţei, Antonia.

Antony Kidman, care era doctor psiholog la Universitatea din Sydney, a căzut în camera sa de hotel. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au descoperit un bărbat, cam de 80 de ani, prăbuşit pe podea. El a fost dus la spitalul Tan Tock Seng, dar decesul i-a fost pronuţat mai târziu, în jurul orei 10 dimineaţa, ora locală, potrivit Channel News Asia.

Tatăl actriţei se afla în vizită la fiica sa mai mică şi, potrivit primelor date ale anchetei, acestuia i s-a făcut rău după micul dejun şi s-a prăbuşit, scrie Australian Woman's Weekly.

Iniţial, poliţiştii au răspândit vestea că ar fi fost vorba despre un accident d emaşină, dar purtătorul de cuvând al poliţiei din Singapore a refuzat să emită un comunicat în legătură cu decesului tatălui lui Nicole Kidman.

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea emisiun jpg
banner Simina fosta Whats Up png
banner laurențiu reghecampf png
banner Ana Morodan png
cub ana baniciu mircea baniciu png
 Florin Salam (43 de ani) și-a deschis sufletul aseară și a oferit detalii necunoscute despre viața și cariera sa, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai"
Momentul culminant și ruptura dintre fiica lui Petre Roman și Marius Elisei s-a produs definitiv pe data de 3 septembrie
image
actualitate.net