Clipe grele pentru Nicole Kidman. Tatăl actriţei a murit

Ultima actualizare:

    Nicole Kidman, alături de tatăl ei, Antony(foto AFP)
Nicole Kidman, alături de tatăl ei, Antony(foto AFP)

Actriţa Nicole Kidman (47 de ani) trece prin cele mai grele momente din viaţa ei. Tatăl ei, Antony Kidman, s-a stins din viaţă, vineri, într-un accident. Acesta se afla în Singapore, într-o vizita la sora actriţei, Antonia.

Antony Kidman, care era doctor psiholog la Universitatea din Sydney, a căzut în camera sa de hotel. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au descoperit un bărbat, cam de 80 de ani, prăbuşit pe podea. El a fost dus la spitalul Tan Tock Seng, dar decesul i-a fost pronuţat mai târziu, în jurul orei 10 dimineaţa, ora locală, potrivit Channel News Asia.

Tatăl actriţei se afla în vizită la fiica sa mai mică şi, potrivit primelor date ale anchetei, acestuia i s-a făcut rău după micul dejun şi s-a prăbuşit, scrie Australian Woman's Weekly.

Iniţial, poliţiştii au răspândit vestea că ar fi fost vorba despre un accident d emaşină, dar purtătorul de cuvând al poliţiei din Singapore a refuzat să emită un comunicat în legătură cu decesului tatălui lui Nicole Kidman.

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png